Kacper23232 pisze:Śledze sesje z Lucyną od początku 2008 roku .W sumie na początku kiedy En-Ki przedstawił się jako syn Boga ,brat Jezusa ze swoim przesłaniem że trzeba aktywować piramidę bo ziemi grozi planeta X (nibru) która ponoć cyklicznie okrąża nasz układ słoneczny i trzeba nas ratować .Później twierdził że poza planetą X ,dochodzi również przebiegunowanie w grudniu 2012. Powiem szczerze że o ile regresja wiekowa ,Lucyny (która 2 tysiące lat była kapłanką) i miała pomóc w wykopaniu Chufu (wewnątrz którego miał się znajdować przyrząd ,narzędzie które ,aktywuje piramidę i uchroni Ziemię przed Apokalipsą) zrobiła na mnie wrażenie (nawet ich wsparłem finansowo wiem wiem naiwny jestem) to teraz czuje się oszukany. Z czasem sesje stały się coraz bardziej zagmatwane nie trzymające ze sobą a duch zaczął odpowiadać na pytania jak nasi politycy (czyli ogólnie lał wodę) to już sam nie wiem co myśleć. Ciekawe jest że przedstawił on teorię jakoby To on ,jego syn i Jezus mieli poprzez modyfikację dna stworzyć współeczesnych ludzi ,( po pierwotnie na Ziemi żyły prmitywne małpokształne (neandertalce) i oni wszepili im swoje dna robiąc współczesnych ludzi tak twierdził Samuel.Nie wiem co o tym myśleć ,swoją drogą to jego Syn Marduk ,ponoć bawił się bronią atomową (niezwykłe jak na wysoko rozwiniętą duszę) ,ale faktycznie Marduk sprawiał wrażenie niskiego ducha a nie 3 od Boga (Bóg-En ki-En li - Marduk i jeszcze jakaś siostra).Wracają do tematu ,to w sesji z 2008 wspomniał on o kryzysie gospodarczym i ciężkich czasach ,,finansowych" dla ludzi dając rade by inwestować w złotoi diamenty ( to akurat się sprawdziło w 1001% procentach) patrząc na ceny złota hehe. Teraz okazuje się że wykopanie tego przedmiotu nie jest konieczne ,ponieważ wystarczyło się pomodlić w Egipcie i zostawić szklaną piramidkę (robioną na zamówienie) .Nie wiem czy oni ją włożyli do grobowca ,wiem tylko tyle że kiedy mieli to zrobić w Egipcie ktoś zapuśćił plotkę że Żydzi mają odprawiać modły w piramidzie hehe (wiadomo jak Arabowie kochają żydów) oczywiście to było kłamstwo ale ceremonie musieli odwołać. Jeszcze ponoć pod piramidą ma znajdować się skarbiec ludzkości ,stworzony przez Atlantów mapy ,przesłania itp.
Teraz Lucyna została zastąpiona Anną Dolińską ,bo ta 1 z racji wieku i stresu nie dawała rady.Generalnie powiem tak
Nibru z przesłań EN-Ki miała być widoczna już w 2009 ,mamy 2012 i nie ma żadnej planety widocznej która mogła by nam zagrażać
Pierwotnie mieli wykopać faraona ,ale okazało się szklana piramida robiona na zamówienie i modlitwa w Piramidzie Cheopsa wystarczy do aktywowania ,,zabezpieczenia"
Najbardziej do mnie przemawia teoria Patrica Geryla ,która nakłada się na przesłanie EN-Ki.Tsunami ,trzęsienia (Japonia ostatnio) i setki mniejszych kataklizmów w tym tysiącleciu jest niespotykana w histori Ziemi .Do tego niespotykana aktywność wybuchów na słońcu to wszysko miało mieć kulminację w grudniu ,ale ponoć ,,zabezpieczenie " jest już włączone.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości