To teraz jeszcze powrzucaj tematy wykładów, bo ja już nie pamiętam tego tematu nt. którego mam mówić Wiem o czym, ale nie wiem jak temat się zwie.
Tomasz
„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier
WiceprzewodniczącyPTSS PrzewodniczącyWrocławskiego Oddziału PTSS tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Kurcze, nie zapisałam Ciebie (( Może inni pamiętają.
Iza: miłosierdzie Gosia: skutki modlitwy Karolina: wpływ duchów na ludzi Marcin: filozofia spirytualistyczna George Berkeley'a Krzysztof: aspekt wiary w Spirytyzmie
Wieeeem, to było o tej metempsychozie!
Ostatnio zmieniony 02 paź 2013, 23:28 przez kalatala, łącznie zmieniany 1 raz
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Jako że i tak tytuł był za długi to niech będzie "Sytuacja Duchów pomiędzy wcieleniami" - akurat się nadaje na tytuł na YT Bo ja będę nagrywał te wykłady i nie ma to tamto
Tomasz
„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier
WiceprzewodniczącyPTSS PrzewodniczącyWrocławskiego Oddziału PTSS tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Dobra wzięłam to do siebie i zrobiłam ten wykład pomagając sobie EwS i mam nadzieję że mi to w miarę wyjdzie bo nie jest tak zaawansowana w prowadzeniu wykładów
In the arms of the angel fly away from here ... you're in the arms of the angel, may you find some comfort here