cthulhu87 pisze:
Dobrze się przy tym pracuje.
Czy ja dobrze rozumiem że słuchacie death metalu ? czy sobie jaja robicie ?
cthulhu87 pisze:
Dobrze się przy tym pracuje.

Krzysztoff pisze:Czy ja dobrze rozumiem że słuchacie death metalu ? czy sobie jaja robicie ?
Nonsensopedia pisze:Black i death metal – podgatunki, w których czarno widać szanse na zrozumienie tekstu. Prędzej umrzesz, niż go zrozumiesz.
Melodic death metal – przy słuchaniu tego rodzaju muzyki poczujesz jak wokalista zgrabnie śpiewa, tak żebyś niczego nie zrozumiał.

forrest pisze: W sumie cthulhu87 ma rację, że to jest dobra muzyka do pracy (black metal).

cthulhu87 pisze:Na pewno do pracy z młotem pneumatycznym przy hałaśliwej ulicy w godzinach szczytu.
forrest pisze:Drugi i trzeci z zamieszczonych przez Ciebie utworów kojarzą mi się z Arch Enemy.
forrest pisze:Nie jestem zorientowany w tych gatunkach muzyki, ale chyba często tak jest, że black metal to są raczej pieśni, a death metal - piosenki
wikipedia pisze:In Flames: (...)The Jester Race czy Whoracle, tematyka tekstów skupiała się na astrologii czy też gatunku ludzkim. W utworach występujących na późniejszych nagraniach grupy jak np. Soundtrack to Your Escape czy Come Clarity teksty skupiają się na bardziej osobistych sprawach, myślach (...)
In Flames - Come Clarity pisze:Chcę byś prowadziła mnie
Zabierz mnie gdziekolwiek
Nie chcę żyć
Dłużej w tym śnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości