zdoność leczenia

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: zdoność leczenia

Postautor: goska82 » 06 kwie 2013, 21:33

Znam i słyszałam o wszystkim co wymieniłeś,jednak operacja astralna nie jest chyba żadnym z powyższych :)
Tak jak pisałam wcześniej,nie chodzi dosłownie o przekazywanie energii,a odpowiednie jej umiejscowienie,przepływ. Tak Mi przynajmniej tłumaczono. Bardzo prosto mówiąc,to wygląda to tak,jakby człowiek-"uzdrowiciel" przeprowadzał operację niewidzialnymi narzędziami. Widać było po pewnym czasie,że był to dla Niego spory wysiłek z utratą energii.
Fakt,że jest to mało popularne w Polsce,jednak myślałam,że słyszeliście co nieco.
goska82

Postautor: Zbyszek » 06 kwie 2013, 23:55

Operacje można przeprowadzać na dwa sposoby. W pierwszym przypadku duch dokonuje jej z pomocą medium, które jest w transie i używając narzędzi. W drugim przypadku są one wykonywane bezpośrednio przez ducha, bez udziału medium. Duchy dokonują jej mentalnie oddziałując bezpośrednio na materie.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: 000Lukas000 » 07 kwie 2013, 08:39

Zbyszek pisze:Operacje można przeprowadzać na dwa sposoby. W pierwszym przypadku duch dokonuje jej z pomocą medium, które jest w transie i używając narzędzi. W drugim przypadku są one wykonywane bezpośrednio przez ducha, bez udziału medium. Duchy dokonują jej mentalnie oddziałując bezpośrednio na materie.

Pierwszy sposób też wygląda na działanie ducha przez zawładnięcie ciałem osoby która w tym transie się znajduje
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: goska82 » 07 kwie 2013, 22:59

I wszystko jasne :) ...prawie :)
goska82

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi