Voldo pisze:Mogę powiedzieć, że Lukas jest bardzo mocno sceptyczny, do dzisiaj pamiętam to co się działo na "stołówce" w miejscówce gdzie nocowaliśmy jak był Kongres

Lukas, dopadły Cię te Duchy (czy co to tam innego miało być) w końcu czy nadal im dajesz radę uciekać?
Przyznam szczerze Voldo, jak mi ktoś nawija przez cały czas o jakichś ezoterycznych bzdurach które tylko naprawdę ślepy umysł jest w stanie przyjąć, to może wyjść ze mnie wyrachowany sceptyk

A jeszcze jak taka osoba zaproponuje przeprowadzenie testu, czy te zjawiska mają faktycznie działanie, to nie dziwota że nie omieszkałem tego sprawdzić, a że przy okazji wyszło że ta cała wielka radiestezja była tylko zwykłą sugestią i ruchami ideometrycznymi to tylko na plus wychodzi, choć niektórych mogło to zawieść.
Ale fakt, mogłem być bardziej delikatny i nie skusić się na przetestowanie jej "zdolności".
A z moją aurą która jest CZARNA JAK NOC I PĘKNIĘTA wszystko w najlepszym porządku.
Mam nadziej że z twoim umysłem również, bo jak mi powiedziała "to dobrze że nie patrzy się ludziom w oczy a w ścianę, bo ktoś mógłby go ściągnąć"