Wcielenie Janis Joplin? :)

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Wcielenie Janis Joplin? :)

Postautor: goska82 » 04 mar 2013, 16:59

Dziewczyna zrobiła na prawdę piorunujące wrażenie...Twierdzi też,że jest w mentalnym kontakcie z Janis...

http://www.eska.pl/news/the_voice_of_po ... ideo/43052

Jest w niej coś takiego...
goska82

Re: Wcielenie Janis Joplin? :)

Postautor: juniperus » 04 mar 2013, 18:46

Wszystko Gosiu droga jest możliwe.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: 000Lukas000 » 04 mar 2013, 18:51

Jedna jaskółka wiosny nie czyni
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: juniperus » 04 mar 2013, 18:58

Oczywiście, że nie czyni. :) Jednak nie można nigdy być pewnym czegoś na 100%.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: kakofonia myśli » 04 mar 2013, 19:14

Janis nie Janis, ale głos ma niesamowity... Istny trans dla porów skórnych :D Naprawdę szacunek :)
Pelo Amor ou Pela Dor... (By love or by pain)

„What is mind? No matter. What is matter. Never mind.” Thomas Hewitt Key

sbitara77@gmail.com
Awatar użytkownika
kakofonia myśli
spirytystka
spirytystka

Postautor: goska82 » 04 mar 2013, 21:14

Lukasie Ty chyba śmiertelnie poważnym,zasadniczym człowiekiem jesteś? Co by człowiek nie napisał to wszystko na beee (żart :lol: ) Nie trzeba brać wszystkiego tak dosłownie :) Nie zawsze...
goska82

Postautor: Voldo » 04 mar 2013, 21:22

Mogę powiedzieć, że Lukas jest bardzo mocno sceptyczny, do dzisiaj pamiętam to co się działo na "stołówce" w miejscówce gdzie nocowaliśmy jak był Kongres ;)
Lukas, dopadły Cię te Duchy (czy co to tam innego miało być) w końcu czy nadal im dajesz radę uciekać?
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: goska82 » 04 mar 2013, 21:32

:lol: ...chyba,że tak... :lol:
goska82

Postautor: Nikita » 05 mar 2013, 11:01

Bardzo lubie Janis Joplin...i wogole lubie hipisow....ona popelnila samobojstwo....zbyt wrazliwa byla na ten swiat...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: 000Lukas000 » 06 mar 2013, 15:50

Voldo pisze:Mogę powiedzieć, że Lukas jest bardzo mocno sceptyczny, do dzisiaj pamiętam to co się działo na "stołówce" w miejscówce gdzie nocowaliśmy jak był Kongres ;)
Lukas, dopadły Cię te Duchy (czy co to tam innego miało być) w końcu czy nadal im dajesz radę uciekać?

Przyznam szczerze Voldo, jak mi ktoś nawija przez cały czas o jakichś ezoterycznych bzdurach które tylko naprawdę ślepy umysł jest w stanie przyjąć, to może wyjść ze mnie wyrachowany sceptyk :twisted: A jeszcze jak taka osoba zaproponuje przeprowadzenie testu, czy te zjawiska mają faktycznie działanie, to nie dziwota że nie omieszkałem tego sprawdzić, a że przy okazji wyszło że ta cała wielka radiestezja była tylko zwykłą sugestią i ruchami ideometrycznymi to tylko na plus wychodzi, choć niektórych mogło to zawieść.
Ale fakt, mogłem być bardziej delikatny i nie skusić się na przetestowanie jej "zdolności".

A z moją aurą która jest CZARNA JAK NOC I PĘKNIĘTA wszystko w najlepszym porządku.

Mam nadziej że z twoim umysłem również, bo jak mi powiedziała "to dobrze że nie patrzy się ludziom w oczy a w ścianę, bo ktoś mógłby go ściągnąć" :lol:
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Następna

Wróć do Pytania i odpowiedzi