psychografia - ból ręki.

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: psychografia - ból ręki.

Postautor: |Coca|Cola| » 30 sty 2013, 15:22

Nie mówiłem atalio ? Moja opiekunka duchowa powiedziała , że jest zmarłą siostrą Faustyną. Pomaga mi ona z kontaktem z konkretnymi osobami. Niektóre duchy same się ze mną kontaktują - te zwykle chcą pomocy. :P niekiedy zdarza się , iż komunikaty mają około 100 stron. Chcesz coś jeszcze wiedzieć?
Awatar użytkownika
|Coca|Cola|

Postautor: Nikita » 30 sty 2013, 16:55

czyli powstaje cala ksiazka..i o czym duchy mowia?
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: juniperus » 30 sty 2013, 17:10

O rany i dopiero teraz o tym piszesz? Koniecznie napisz o czym są te pisma, co Ci duchy przekazują, A duch tego księdza opisał jakieś szczegóły, tzn czym dokładnie jest zszokowany ? Nie wiem, jak innych, ale mnie aż ciekawość zżera :D Podziel się koniecznie z nami, myślę, że wszyscy tutaj chcemy znać szczegóły. Interesuje mnie również czy wprowadzasz się jakoś w stan, gdy duchy przejmują kontrolę na Twoją ręką, czy po prostu nagle odczuwasz konieczność pisania, siadasz i piszesz. I jeszcze jestem ciekawa, jakiej pomocy oczekują od Ciebie duchy, które do Ciebie się zgłaszają?
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Postautor: |Coca|Cola| » 30 sty 2013, 18:02

Ten ksiądz mówił , iż myślał o życiu po śmierci troszkę inaczej - a teraz chciałby powiedzieć katolikom. Inne duchy mówią mi o swoich przeżyciach w zaświatach,o reinkarnacji, spirytyźmie... . Podczas pisania nie wchodzę w trans czy coś ... .
Awatar użytkownika
|Coca|Cola|

Postautor: oran » 30 sty 2013, 19:34

...czyli nic nowego te duchy nie mówią :) co już nie jest wiadome
oran

Postautor: |Coca|Cola| » 30 sty 2013, 19:43

Chcecie wyciągnąć tajne informacje! :[
Awatar użytkownika
|Coca|Cola|

Postautor: lukasz2 » 30 sty 2013, 20:13

O ile dobrze pamiętam, to kwestia tempa pisania w psychografii poruszona była w książce "We are all mediums", dostępnej na stronie http://www.spiritist.us/pdf/We_are_all_mediums.pdf
Poza tym polecam lekturę kursu dot. rozwijania medialności, który skompilowała "SGNY" (Spiritist Group of New York) w kilku dosyć obszernych plikach PDF.
Wydaje mi się, że nie jesteś po prostu przyzwyczajony do nadmiernego pisania i tyle. Może postaraj się więcej pisać, niekoniecznie pismem automatycznym :)
Pozdrawiam.
lukasz2

Postautor: Zbyszek » 30 sty 2013, 20:49

Cześć |Coca|Cola| Dolegliwości reki lub ciała, występują przeważnie u medium początkującego, który nie rozluźnia się wystarczająco.
Zbyszek
spirytysta
spirytysta

Postautor: orystes » 30 sty 2013, 21:29

|Coca|Cola| pisze:Czasem gdy otrzymuje komunikaty z zaświatów moja ręka rusza się na tyle szybko , iż powoduje ból. Cóż mam uczynić.

Ćwiczyć i szukać doskonalszych metod ;-)
http://blog.stenografia.pl/
orystes

Postautor: Krzysztoff » 30 sty 2013, 21:46

|Coca|Cola| pisze:Chcecie wyciągnąć tajne informacje! :[

Czemu tajne ? (czy duchy nie pozwalają Ci ich publikować ?) , opublikuj jakiś komunikat
Samodzielna praca mediumiczna niesie niebezpieczeństwa związane z opętaniem (była o tym mowa kilka razy na tym forum)
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi