Demon pilnie poszukiwany! BŁAGAM O POMOC!!!

Czyli wasze trudności życiowe, problemy z rodziną, przyjaciółmi i skomplikowane sytuacje. Nie wiesz, jak sobie poradzić? Napisz...

Re: Demon pilnie poszukiwany! BŁAGAM O POMOC!!!

Postautor: mloda91pomocy » 24 lis 2009, 00:13

ojoj...
http://www.waiting4you.flog.pl
Awatar użytkownika
mloda91pomocy

Postautor: Jul » 24 lis 2009, 21:27

Jeśli jesteście z Łukaszem z tej samej miejscowości, to umów się z nim na osobiste spotkanie (na żywo). Nieporozumienia komunikacyjne zazwyczaj łatwiej sobie wyjaśnić w ten sposób, kiedy widzisz drugą osobę, niż poprzez komunikatory internetowe typu gg.

Duszy szkoda na sprzedaż, zdecydowanie Ci się jeszcze przyda ;-)
Jul

Postautor: Paweł » 25 lis 2009, 04:20

Demony jedyne co mogą zrobić to przemeblować Ci mieszkanie/dom. Nie są skłonne do pomocy. Wręcz przeciwnie.
Paweł

Postautor: konrad » 25 lis 2009, 12:22

Nie tyle demony, bo takich nie ma, ale duchy niższe... Niby nie ma między jednym a drugim różnicy, ale jednak jest... Demon to istota z gruntu zła, która nie ma specjalnych perspektyw przed sobą. Duch niższy to po prostu duch niezbyt rozwinięty, który prędzej czy później stanie się duchem wyższym.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: marlene » 31 maja 2011, 17:07

"Z drugiej strony duch może zażądać Twojej duszy po śmierci, tak samo jak mogę to zrobić ja. Oczywiście zupełnie bezskutecznie. Twoja dusza jest i będzie Twoja. Nikt Ci tego nie odbierze, nawet Bóg, bo On daje, a nie odbiera."

a jesli w zamian za jakas usluge oddamy nasza dusze jakiemus demonowi, etc? gdyby byla tylko i wylacznie nasza taka mozliwosc nie bylaby.. mozliwa. w ksiazce ph. von hulsemanna 'praktyka tajemnej wiedzy magicznej' jest zaklecie na wywolanie lucyfera, ktory w zamian za spelnienie naszego rozkazu bedzie zadal w zamian naszej duszy. podaje to tylko jako przyklad, jest mozliwe ze jesli sami ja komus oddamy to przestanie do nas nalezec?

ps: jak wy odnosicie sie do magii, itd?
marlene

Postautor: 000Lukas000 » 31 maja 2011, 19:28

Nie istnieje nic cudownego ani magicznego, istnieją za to rzeczy których jeszcze nie rozumiemy.
Widzisz według mnie to że w powietrze wzbije się kilka ton żelaza jest nie możliwe a człowiek który tego dokona to chyba sam diabeł;)

Co do zaprzedania duszy, pamiętaj że duchy niższe mają na celu trzymać nas w strachu i niepokoju lub po prostu zabawić się nami.

Wmówią człowiekowi że może sprzedać dusze, ubiją interes, żeby myślał że nad nimi panuje wykonają zadania, a później się gółpiutkim człowieczkiem pobawią, postraszą, uczynią mu z życia piekło, może nawet doprowadza do tego że SAM się zabije bądź zdominują.

A co do duszy to pewnie mówią że po śmierci odbiorą, tylko że jedyna kara która cię spotka za to będzie pochodziła od Boga i będziesz musiała ją odkupić w wcieleniach a po części w świecie duchowym.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: cthulhu87 » 01 cze 2011, 00:42

Zobaczcie, unikalny film z przywołania samego szatana:
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Luperci Faviani » 01 cze 2011, 00:55

Jak na spotkaniu PTSS :lol: - wedle mniemania wielu osób :?
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Postautor: animus » 01 cze 2011, 10:50

Hmmm, trzy w jednym, bo i Zielona i góra i Cieszyn, a mimo to jakże mało radości... Zadumałam się dlaczego? Może w istocie jest tak, że nie chodzi tu o przywołanie demona, a raczej odwrotnie, o uwolnienie się od niego... wreszcie. Kiedy bowiem uzależnimy nasze szczęście, całe życie od tego, co inni pomyślą, powiedzą, jak zareagują, jaką etykietkę nam przylepią, czy polubią czy nie polubią, to nie wydaje mi się, byśmy szczęścia doświadczyli kiedykolwiek.
Tak to mniej więcej wygląda z mojego punktu widzenia, z którym można się zgodzić albo i nie, nie ważne. Warto jednak i taką opcję wziąć pod uwagę. Oby pomogło.:)
Pozdrawiam serdecznie!:)
m.
animus

Postautor: Ewa Fortuna » 01 cze 2011, 11:00

Mnie ten filmik rozbawił :lol: ale też zdaje sobie sprawe jakie konsekwencje mogą mieć takie niby głupie zabawy :roll: :evil:
Żyjemy, póki ktoś o nas pamięta
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

PoprzedniaNastępna

Wróć do Na zakręcie