Czy nie zawstydzacie się ... ?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Czy nie zawstydzacie się ... ?

Postautor: Luperci Faviani » 09 gru 2012, 22:54

Dla nas Duchy to - mimo wszystko - pewna abstrakcja... więc na co dzień nie myślimy o tym, ale można by zadać takie pytanie Divaldo... ;)
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Postautor: Jaskier » 12 gru 2012, 10:07

Nikita pisze:ha ha dobre....to bylby problem...bez papieru ...ale nie wydaje mi sie aby duchy caly czas tu byly...wkoncu maja one swoj swiat...

Nie da się wykluczyć że takie żarty się zdarzają :D a co do obecności duchów to wydaje mi się że to jest jak z dziećmi i dorosłymi, każdy ma swój świat i swoje sprawy ale żyjemy obok siebie i wpływamy na siebie.
Jaskier

Postautor: juniperus » 04 sty 2013, 13:36

:lol: bardzo podoba mi się Twoje pytanie. Oczywiście nie wstydzę się. Myślę, że nie wyśmiewają się. Miałam przypadek, że kochając się z moim mężem zobaczyłam duszę dziadka. Owszem uśmiechał się, ale to był uśmiech serdeczny, nie wyśmiewający. On cieszy się moim szczęściem. I nie wiedzieć dlaczego, nie czułam przed nim wstydu, choć gdyby żył, taka sytuacja niewątpliwie by mnie zawstydziła. Nie wiem dlaczego tak jest, że człowieka się wstydzę, a duszy nie, choć widzę ją czasem jak człowieka żyjącego.
Izabela
GG: 42074662

Ulecieć do góry na skrzydłach...
Awatar użytkownika
juniperus
spirytystka
spirytystka

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi