Witam

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Witam

Postautor: ajson » 02 gru 2012, 01:41

witajcie, mieliśmy co prawda poznać się z kilkoma forumowiczami wcześniej , odpisując na moje posty, lecz może zacznijmy od nowa:)

Jestem Łukasz:) mam 20 lat i pochodzę z Oświęcimia (nie mieszkamy tu w barakach i tu też dochodzi słońce) :) . Od pewnego czasu zaczęły mnie fascynować zjawiska paranormalne, mimo iż nie jestem osobą wrażliwą, nie miałem doświadczeń , nie widziałem nigdy ducha, lecz nigdy nie podchodziłem do tego tematu sceptycznie i z dystansem ogólnie rzecz biorąc jestem Raperem:) trochę nietypowe... pewnie powiecie ,że to dość zabawne - raper który interesuje się duchami:D cóż:d taki już jestem:) poza muzyką i zjawiskami paranormalnymi, interesuję się grafiką komputerową traktuje to jako hobby:) no mam nadzieje ze te informacje powinny wystarczyć

pozdrawiam:):):)
ajson

Re: Witam

Postautor: Voldo » 02 gru 2012, 01:53

Ano cześć :)

Co do bycia raperem i interesowania się sprawami duchowymi...
Ja jestem budowlańcem, na dodatek aktualnie nauczycielem - i też się interesuje tymi sprawami - nic w tym dziwnego 8-)
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: ajson » 02 gru 2012, 02:02

każdy chcę się dowiedzieć to czego chce, ale patrząc na dzisiejszą młodzież jak ja to nazywam "pokolenie komunistów" tworzących muzykę rap , nie znajdzie się wielu którzy są chętni do nabywania takiej wiedzy:)
ajson

Postautor: 000Lukas000 » 03 gru 2012, 08:20

Ooooo oświęcim, to mam dla ciebie dobrą wiadomość. W Oświęcimiu jak i w Bielsku znajdziesz kilku spirytystów, w Oświęcimiu znajdziesz forumowego Luperciego a w Bielsku mnie i Dharmę. Może kiedyś sklecimy jakieś spotkanie.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: MateuszS » 03 gru 2012, 22:29

Witaj człowieku dobrej woli! Witam cie serdecznie :D :chico:
... nic ...
MateuszS

Postautor: MateuszS » 03 gru 2012, 22:30

Voldo pisze:Ano cześć :)

Co do bycia raperem i interesowania się sprawami duchowymi...
Ja jestem budowlańcem, na dodatek aktualnie nauczycielem - i też się interesuje tymi sprawami - nic w tym dziwnego 8-)

Fajny masz głos :D Voldo :D
... nic ...
MateuszS

Postautor: Krzysztoff » 05 gru 2012, 21:39

cześć !
Krzysztoff
Moderator forum
Moderator forum

Wróć do Witamy!