Witam! :)

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam! :)

Postautor: 000Lukas000 » 12 wrz 2012, 07:22

Ja jak bym się opisał? hmmmm? A byłeś na kongresie?

W każdym razie włosów do ramion nie mam, po pewnej długości niestety zaczynają mi wprowadzać anarchię, więc muszę je co jakiś czas wyplenić :lol: Słucham wszystkiego co nie jest tworzone technicznie (techno) i co nie jest zwykłą gadaniną (Hip hop). Jeśli chodzi o to co lubię, to melodyjny rock, country, hard rock - z kolei nie lubię zespołów gitarowych które nie zachowują rytmu.

Co do pisma hmmm, no cóż nie lubię wypełniać blankiecików, wiadomo dlaczego :)
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: atalia » 12 wrz 2012, 11:31

Ucieszyłam się, ze nie lubisz słowa a co za tym idzie pojęcia "nienawiść".
Zatem ( za klasykiem) - gitara. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: konrad » 12 wrz 2012, 12:26

Hilary pisze:Czy aby się nie znamy? Mam wrażenie, że się kiedyś widzieliśmy... :>

Wszyscy się pewnie widzieli na kongresie, ale nie kojarzyli, kto jest kim :)
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Postautor: Hilary » 12 wrz 2012, 13:48

Blankieciki... mrrrr!
Wyglądam jak roczne dziecko ze wszystkimi kredkami bambino w ręce i przeświadczeniem, że teraz uda się narysować pieska. :P

Na jazdy rytmiczne może sobie pozwolić mała kapela, którą się kocha, bo jest mała i składa się z kumpli, bo pomagało się pisać teksty, muzykę... mała, a nie grupa muzyczna. W rezultacie dochodzimy do... klasyki! Ani to małe, ani amatorskie, a do rytmu można ustawić sobie zegarek- piękna sprawa, tako wykonania orkiestrowe, jak i choćby samotne skrzypce :D
//Wystarczy jedno przypadkowe słowo, by człowiek przypomniał sobie o gatunku, który potraktował po macoszemu... dzięki, atalia :)

@konrad:
Fakt, kongres nie był jakiś ogromny i do pamięci wpadają wszystkie twarze. Problem się zaczyna, kiedy wiele z tych osób pamięta się również z minionych spotkań, nie mówiąc o innych okolicznościach...

@Lukas, chyba właśnie zostałeś zidentyfikowany ;] Nosisz okularki, prawda?
Hilary

Postautor: 000Lukas000 » 12 wrz 2012, 17:54

Pudło :) Powiem ci w co byłem ubrany na części otwartej to może lepiej ci pójdzie ;) Sztruks, granatowe spodnie i koszula koloru jasnej kawy.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: atalia » 12 wrz 2012, 19:15

Ja tez byłam na kongresie-taka stara babcia. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Voldo » 12 wrz 2012, 20:04

Ja w sumie też, i coś mi świta, że byłem "pod drugiej stronie" w pewnym momencie... Chyba.
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: 000Lukas000 » 12 wrz 2012, 20:10

Voldo pisze:Ja w sumie też, i coś mi świta, że byłem "pod drugiej stronie" w pewnym momencie... Chyba.

:lol: Nie przesadzaj Voldo :lol:

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Hilary » 12 wrz 2012, 20:37

Ej no, proszę Cię... gdybyś miał fajną ramonę, to moooże bym zwrócił na to uwagę :P
Hilary

Postautor: Filaretka » 20 wrz 2012, 10:08

Witaj! :)
(...) Bezpieczna... W objęciach jego skrzydeł
Unoszę się, zachwycam i poddaję chwili ulotnej.
Wysoko wśród gwiazd, wśród aniołów...
Tutaj jestem wolna, tutaj jestem w domu.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

PoprzedniaNastępna

Wróć do Witamy!