Witam wszystkich serdecznie

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Witam wszystkich serdecznie

Postautor: angela30vip » 17 kwie 2012, 12:30

Witam wszystkich. A co z odgłosami, jak to wytłumaczyć nikogo nie widziałam, ale coś przeszło przez mój pokój, nie byłam sama mój wtedy jeszcze chłopak teraz mąż też był tego świadkiem więc nie zwariowałam. Innym razem znowu czułam bardzo wyraźnie czyjąś obecność obok mnie, strasznie się bałam jak miałam 13lat też miałam kilka dziwnych zdarzeń jak np.noc szuranie w podłodze myślałam ze myszy czy coś gorszego się tam wdało, na drugi dzień wiadomość mój ojciec zmarł w szpitalu, ja go nie pamiętałam, bo odszedł od nas jak byłam bardzo mała. Mama mówiła, że przyszedł mnie zobaczyć, gdy umierał i dużo jeszcze równych innych zdarzeń od pewnego czasu nam się bardzo nie wiedzie, coraz to gorzej, dużo by pisać, ale mój mąż twierdzi, że coś nas tym czuwa, że coś w tym domu jest, coś złego i pytanko, wywołać mojego opiekuna i poprosić o pomoc, o to, by przepędził w tego domy to coś by nas ochronił przed złymi duchami, a ja się nie znam na tym. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Okolice Katowic, około 30km. Przepraszam za błędy, klawiaturę mam popsutą. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2012, 16:29 przez Voldo, łącznie zmieniany 2 razy
Powód: Warto używać spacji zamiast apostrofów i jakaś interpunkcja by się przydała :) // Przeniosłem temat w odpowiedniejsze miejsce.
angela30vip

Re: Witam wszystkich serdecznie

Postautor: angela30vip » 18 kwie 2012, 09:37

Przeniesione a gdzie? jestem tu nowa i nie wiem gdzie mam szukać.A o spacje mam popsutą klawiaturę jak ją nacisnę komputer przechodzi w stan wstrzymania i się wyłącza.
angela30vip

Postautor: Voldo » 18 kwie 2012, 11:01

Z działu pytań i odpowiedzi do działu "Witamy!" ;)
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: angela30vip » 18 kwie 2012, 11:29

Ok spoko dałam plamę jestem nierozgarnięta chyba trochę sory :oops:
angela30vip

Postautor: cthulhu87 » 18 kwie 2012, 12:49

Angela, to nie muszą być duchy, ale raczej (moim zdaniem) lęki Twoje i Twojego męża. Śmierć nie czyni z nas nagle bezmyślnych widziadeł i gdyby to o Duchy chodziło, robiłyby coś więcej niż szuranie po podłodze czy bezsensowne chodzenie po pokoju. Przyjmij to na spokojnie i poszukaj wewnętrznej równowagi, a problem powinien zniknąć.
Jeśli mogę coś doradzić - staraj się nie doszukiwać w każdym niecodziennym stuku i puku działania sił parapsychicznych. Człowiek w pewnym momencie robi to mimowolnie, ale czyni w ten sposób dla swojego umysłu niepotrzebną sugestię, czasami potęgowaną ciemnością w nocy czy samotnym przebywaniem w pokoju (stąd np. wrażenie czyjejś obecności, mnie to się zdarza jak oglądam w nocy dobry horror ;) ). To są czynniki, które wypaczają obiektywny ogląd sytuacji i powodują niepotrzebny strach.
Zdrówka życzę : )
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Wróć do Witamy!