pls szybka odpowiedźź

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

pls szybka odpowiedźź

Postautor: Katherine1010998 » 08 kwie 2012, 21:51

Hej,
Mam problem. No więc, czy istnieję coś takiego jak magia? Słyszałam o medium, ale mi nie o to chodzi. Ja po prostu nie wiem
co się dzieję. Jakby, moje emocje oddziaływały na środowisko. Dosłownie, mogę powiedzieć, że będzie padać, a za chwilę lunie.
Ogółem, ja i moja koleżanka, jakoś tak mamy. Zawsze gdy siedziałyśmy razem gdziekolwiek to krążyły nad nami kruki.
Gdziekolwiek idę z nią zawsze tak jest. Ogółem, mogę popatrzyć w ogień i dzieją się z nim różne dziwne rzeczy, zaczyna
powiedzmy 'tańczyć'.

A teraz drugie pytanie. Nie wiem czy ktoś mnie przeklął czy co. W każdym razie co mi jest?
Ostatnio odczuwam głód, niepochamowany głód... niby nic, tyle że ja chcę krwi. Na korytarzu poczułam naglę jej zapach
dobijał mnie, myślałam, że oszaleję, okazało się, że 2 koleżanki krawawią w ustach. Na dodatek zaczęły mnie podniecać żyły.
Ludzie, co się za mną dzieję? Nie nie jestem jakąś głupią maniaczką filmów o wampirach , bo to mnie nie kręci,
ale ostatnio omal nie wgryzłam się w swojego chłopaka. Słońce mnie denerwuję, gdy tylko wychodzi zaczyna mnie wszystko drażnić.
Ale na szczęście ostatnio się wkurzyłam i wydarłam żę mam tego dość i odeszło.. Ale co się ze mną dzieję, proszę o szybką odpowiedź!
Katherine1010998

Re: pls szybka odpowiedźź

Postautor: 000Lukas000 » 08 kwie 2012, 22:15

Słuchaj tutaj nie masz gruntu do robienia z innych idiotów, więc jeśli mówisz poważnie to powód twych problemów jest jeden, zaburzenia psychiczne, idź do psychiatry powinien ci pomóc.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: Angouleme » 09 kwie 2012, 14:54

Katherine1010998 pisze:ale ostatnio omal nie wgryzłam się w swojego chłopaka. Słońce mnie denerwuję, gdy tylko wychodzi zaczyna mnie wszystko drażnić.

Kolejny troll internetowy...
Awatar użytkownika
Angouleme

Postautor: atalia » 09 kwie 2012, 18:40

Oj tam zaraz troll.Po prostu nadmiernie wybujała fantazja! ;)
atalia
spirytystka
spirytystka

Wróć do Pytania i odpowiedzi