Witam!

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam!

Postautor: anka30 » 09 lut 2012, 11:45

no ja mam teraz okazję spotkać się z Panią Nowalską osobiście bo będzie w Katowicach,na początku zrobiła bym to bez wahania ale teraz....czytając opinie o niej,Wasze zdania i analizując to co mi przekazała "o tacie" to nie wiem czy to ma sens.Bo faktycznie jako osoba która interesuje się tego typu sprawami,ja podałam jej wszystkie ważne dane na podstawie których można już ułożyć fajną historyjkę.No facet rzekomo zdrowy,umiera na zawał-czyli nagle i zaledwie tydzień wcześniej,w wieku jeszcze całkiem przystępnym bo 69 lat to nie aż tak dużo-tym bardziej że miała dość aktualne zdjęcie i widziała że super wyglądał.No to mi daje do myslenia tym bardziej że dzwoniąc do niej teraz i potwierdzając spotkanie w rozmowie stwierdziła że na temat taty to nic mi w sumie nie powie,moze zaoferować poradę,rozmowę.Tu nie dopytywałam jaka ma to być konkretnie porada,z reszta ona też nie mogła się sprecyzować,no a po wróżbę na przyszłość to jakoś nie uśmiecha mi się jechać,więc zastanawiam się czy to w ogóle ma sens?!Jeszcze dziś mam czas żeby to sobie przemyśleć a ze mam nie powiem dylemat to poprosiłam o radę przyjaciółkę która też niestety jakoś sensu w tym nie widziała
anka30

Postautor: methyl » 09 lut 2012, 14:30

Tak jak już wczesniej tutaj wspomniano - prawdziwe medium nie potrzebuje ŻADNYCH ale to ABSOLUTNIE ŻADNYCH informacji od zyjących na temat zmarłych.
Kontakt z tą "wróżką" to strata czasu.
Napomnę tylko jeszcze, że sztuką i szczęściem mądrego jest uczyć się na cudzych błędach, nie na swoich :roll:
Twój Tato jest już w Świecie Ducha. Jeśli chcesz mu pomóc to módl sie za niego i nie dawaj wodzić za nos szarlatanom. Szkoda czasu i energii.
Nie każdy sen ma wyjaśnienie i nie z każdego wyjasnienia snu płynie pożytek.

No i studiuj Księge Duchów rzecz jasna :mrgreen:
arecki

"Wiedza to jedyny skarb podążający za swym właścicielem" - przysłowie chińskie
Awatar użytkownika
methyl

Postautor: 000Lukas000 » 09 lut 2012, 15:11

"Nie każdy sen ma wyjaśnienie i nie z każdego wyjaśnienia snu płynie pożytek."

No Methyl, te słowa są tak proste a tak mądre że trzeba je chyba wziąć w ramkę
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: tadyszka » 18 lut 2012, 20:24

ja bym bardziej szukala w swoim sercu..

jezeli ma byc dany ci kontakt z ojcem- otrzymasz go nie ruszajac sie z domu.. :)
... Może wojny wciąż wybuchają dlatego, że jeden nigdy w całej pełni nie chce czuć tego, co cierpi drugi...
Bycie empatycznym to widzenie świata oczami drugiego, a nie widzenie własnego odbitego w jego
oczach...

spirytystka na emigracjii
Awatar użytkownika
tadyszka
spirytystka
spirytystka

Poprzednia

Wróć do Witamy!