Sekret

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Sekret

Postautor: Nikita » 26 sty 2012, 20:29

ciekawy temat...

Mi sie wydaje w z wlasnych obserwacji, ze rozni ludzie maja rozne doswiadczenia. Ja czytalam Sekret mam w domu ksiazke i obejrzalam film...i probowalam zastosowac to w zyciu ale....u mnie to w jakis sposob nie funkcjonuje....a dlatego, ze ciagle mam mase przeszkod na swojej drodze...probuje z tego sie uwolnic ale im bardziej probuje tym gorzej...wiec ostatnio zaakceptowalam to co jest...to na poczatek...
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: mateusso022 » 28 sty 2012, 20:13

Też prubowałem nic z tego nie wyszło.wcześniej myślałem o pewnej wygrajej ,to była wejściówka na toxicator wysłałem sms i za pare dni wygrałem wejciówke wartą 100zł po zadrości kolegów sam wyruszyłem za rok tak samo mażyłem mocno i udało mi się po raz 2 potem poraz 3 nie udało mi się;) nie odebrałem telefonu bo byłem zapracowany,miałem koleżake stasznie leniwą w robocie co zaowocowało moim zainteresowaniem paracą czyli musiałem nagonić srtaty w produkcji:) i zapomniałem o tym tym telefonie.
Dochodze do wniosku że nie ma sekretu ,liczy się cholerna chęć w z dobyciu tej czy innej nagrody lub cos innego,przypomina to mi atodystrukcja.Możesię myle oceńcie
Moje gg:40071604
Jesteś czymś więcej niż ciałem fizycznym
Awatar użytkownika
mateusso022

Postautor: mateusso022 » 28 sty 2012, 20:18

przepraszam za błędy mam popsuty komuter brak ramów chodzi powoli więc mam małą szanse usunąć błędów,przepraszam za te drone przeklęstwo
Moje gg:40071604
Jesteś czymś więcej niż ciałem fizycznym
Awatar użytkownika
mateusso022

Postautor: Nikita » 24 lut 2012, 23:13

Ostatnio przemyslilam ten temat i wydaje mi sie, ze nalezy przede wsyzstkim zaakceptowac to co jest. kazdy czlowiek ma swoj los poza tym nie ma zycia bez cierpienia, bez problemow. oczywiscie, ze umysl ma wielka moc ale aby umiec sie ta moca poslugiwac nalezy najpierw poznac umysl jak on funkcjonuje. Uzyskac pewien stopien dojrzalosci. Nalezy przejsc przez doswiadczenia oraz splacic karme wtedy uzyska sie dojrzalosc. Zamiast na sile pozytywnie myslec lepiej jest na pocuzatek zaakceptowac dana sytuacje oraz wyciszyc swoj umysl....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi