pytanie o duchy zwierząt

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: pytanie o duchy zwierząt

Postautor: atalia » 14 sty 2012, 13:45

A jakiej to jasnej odpowiedzi oczekujesz?
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Munio » 15 sty 2012, 11:42

atalia pisze:A jakiej to jasnej odpowiedzi oczekujesz?

Styl wypowiedzi świadczy o wyczerpaniu tematu. A jaki jest pogląd szanownej rozmówczyni bo oprócz inspiracji BBC nic nie odnalazłem.
Munio

Postautor: atalia » 15 sty 2012, 13:09

No i proszę!Złośliwca mamy! ;)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Munio » 16 sty 2012, 09:33

atalia pisze:No i proszę!Złośliwca mamy! ;)

Nie na temat a uchylanie się od odpowiedzi oznacza niewiedzę. Dziękuję zacnej pani za wysiłek. Pozdrawiam.
Munio

Postautor: 000Lukas000 » 16 sty 2012, 10:13

Munio to nie jest forum gdzie się toczy wojny, wiem że masz złe nawyki z innych for ale tutaj się nie stosuje takich chwytów językowych. Więc pisz normalnie.
Poznacie ich po zasadach prawdziwego miłosierdzia, które będą głosić i wcielać w życie; poznacie ich po liczbie osób strapionych, którym przyniosą pocieszenie; poznacie ich po miłości do bliźniego, wyrzeczeniach, bezinteresowności;

Ew. Wg. Spirytyzmu
Awatar użytkownika
000Lukas000
spirytysta
spirytysta

Postautor: cthulhu87 » 16 sty 2012, 10:18

Zagadnienie było już wielokrotnie na forum poruszane i większość z nas (z Atalią włącznie) dość obszernie już się na ten temat wypowiadało. Zainteresowany może po prostu zajrzeć od innych wątków na forum :)
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Munio » 16 sty 2012, 10:49

Dziękuję za wskazówkę. Szkoda że ta informacja nie pokazała się już w drugim poście wątka. Poza tym moim skromnym zdaniem powtórki pomagają utrwalić materiał.
Munio

Postautor: atalia » 16 sty 2012, 14:10

Widze,ze uparłes się,by ze mna powojować.Przyrzekłam sobie i innym na forum,ze więcej tego nie bedę robić,zwłaszcza w odniesieniu do osób ,które juz na wejsciu obieraja sarkastyczny i przemądrzały ton.
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Voldo » 16 sty 2012, 18:33

Munio pisze:Dziękuję za wskazówkę. Szkoda że ta informacja nie pokazała się już w drugim poście wątka.

Cóż, opcja "szukaj" chyba nie jest jakoś specjalnie ukryta, prawda?
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: Munio » 16 sty 2012, 20:18

Voldo pisze:Cóż, opcja "szukaj" chyba nie jest jakoś specjalnie ukryta, prawda?

Zamiast tego off topu mozna było obejść się bez szukania i dać zwyczajną odpowiedź. Byłoby szybko i bezboleśnie. I ostatnia uwaga. Jest dużo innych dubli tematycznych ale mój nie przeszedł. Dzwne zwyczaje.
Munio

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi