Forum poświęcone informacjom dotyczącym rozwoju Spirytyzmu w Polsce. Tu znaleźć można zapowiedzi wykładów, spotkań, a także wszelkie ciekawostki dotyczące historii ruchu spirytystycznego w naszym kraju.
„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier
WiceprzewodniczącyPTSS PrzewodniczącyWrocławskiego Oddziału PTSS tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier
WiceprzewodniczącyPTSS PrzewodniczącyWrocławskiego Oddziału PTSS tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Ja całkiem zapomniałam o ostatnim wykładzie mimo ze na e-maila dostałam. Przypomnialo mi sie o 23.30 Na następny raz ustawie juz sobie alarm w telefonie. Dobrze ze to był temat o reinkarnacji,a Divaldo o tym mówił na spotkaniu.
Sylwina pisze:ojej patrze na strone ,a to w zeszlym tyg.bylo spotkanie a cos mi sie wydawało ze to w tym eh szkoda
Tak, następne dopiero we wrześniu. Ale na pocieszenie powiem, że mam zamiar dodawać sukcesywnie zaległe wykłady. Myślę, że już od przyszłego tygodnia (teraz niestety jestem w podróży).