Jeśli chodzi o mnie, to poza weekendami niestety ciężko będzie mi się gdzieś wybrać, zwłaszcza że chciałbym na to spotkanie zabrać żonę i dzieciaki (w ogóle gdyby się okazało, że dzieci jest więcej, można przy okazji zorganizować im jakieś zajęcia - tak to wygląda na zagranicznych spotkaniach; rodzice sobie uczestniczą w wykładach, rozmawiają, a grupka osób zajmuje się dzieciakami, uczy ich np. jakichś piosenek, które te potem na koniec prezentują itp.)
A jeśli spotkanie miałoby odbyć się w weekend, to poza Warszawą, pasowałyby mi miasta, do których można dotrzeć w góra trzy godziny pociągiem np. Kraków. Z tego, co się orientuję, poza atalią, wiele osób zainteresowanych spotkaniem jest właśnie z Krakowa i okolic. Myślę, że przyjechałoby wtedy też kilka osób z Oświęcimia. Ludziom z Wrocławia też byłoby bliżej, a tam jest przecież spora grupa

Co Wy na to?
Co do planu spotkania, myślę, że fajnie byłoby zorganizować mini-konferencję z kilkoma wykładami, które wspólnymi siłami byśmy wszyscy poprowadzili. Sądzę, że na pewno wykład poprowadziłby LF. Ja również taki mógłbym poprowadzić. Może atalię da się namówić (była nauczycielką, więc mówienie do grupy rozwydrzonych ludzi nie będzie dla niej problemem

). Mogę namówić też na wyjazd znajomych Brazylijczyków z Warszawy. Może udałoby się ściągnąć też Auziera z Pragi, który mógłby opowiedzieć o fluidoterapii itp.
Myślę, że byłoby dużo łatwiej logistycznie zorganizować takie spotkanie w Krakowie. Co Wy na to? Pierwszy kongres polskich spirytystów Kraków 2011

? Może 6-7 sierpnia?