Przepraszam, za dość siermiężną formę wypowiedzi, ale jam nie literat i mam nadzieję, że będzie mi to wybaczone. Również i to, że wypowiedź dotyczy tylko części wypowiedzi Paula 023, ale i tu jestem pełna nadziei, że rozumie.
Pozdrawiam!:)
m.

atalia pisze:Odpowiedz proszę na nurtujace mnie pytanie- w jaki sposób widzisz przyszłość?Czy odczytujesz ją z układu kart,czy też widzisz ja w jakis inny sposób?Czy może "coś"Ci mówi,jaki bedzie przebieg wydarzen,tzn.np.czy dana kobieta poślubi mężczyznę,którego kocha?bardzo mnie to intryguje,z góry dziękuje za odpowiedź.
Sylwina pisze:Wiec obecnie to sa paseudo wrozki z ezo tv i kosmica niestety niektorzy nie rozumieja pojecia ezoteryka a jada na komerche + kasa i to nie tylko moje zdanie bo i obracam sie w środowisku wrózek z pasja , które nie szukaja rozgłosu i dlatego w tv nigdy nas sie nie zobaczy.

cthulhu87 pisze:Czy są w środowisku wróżek osoby, które na tym nie zarabiają?

000Lukas000 pisze:A powiedz mi Sylwino jak robisz komuś np. tego tarota lub inne karty to gdy powtórzysz to trzykrotnie w tym samym czasie wyjdzie dokładnie to samo?
cthulhu87 pisze:Byłoby dobrze szerzyć w środowisku wróżek czy nawet mediów idee mediumizmu niekomercyjnego, wszystkim wyszłoby to na lepsze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości