Śmierć bin Ladena

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Śmierć bin Ladena

Postautor: cthulhu87 » 10 maja 2011, 18:11

konrad pisze:czy gdyby dano Ci karabin do ręki, to strzeliłabyś do Bin Ladena...

To byłoby niezłe, ja bym wam pstryknął fotkę :) :lol:
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Voldo » 10 maja 2011, 18:22

Cała ta sprawa z Bin Ladenem jest śliska.
Podobno złapali go niedaleko miasta i takie tam...
Coś mi się nie chce wierzyć, że taka potęga jak Ameryka z tymi swoimi agencjami wywiadowczymi musiała go szukać 10 lat.
Poza tym - co do zamachów 11.IX... Słyszałem już wiele opinii na temat, że to wcale nie Al-kaida ich dokonała, tylko sami amerykanie, by mieć pretekst do "wydojenia" krajów islamskich.
Słyszałem również, że złapali go akurat teraz po to, by B. Obama otworzył tym sobie furtkę do kolejnej kadencji...

Więc, jak mówię, wszystko to jest straszliwie śliskie.
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: cthulhu87 » 10 maja 2011, 19:07

http://konflikty.wp.pl/title,Jest-naste ... caid=1c47c

No i proszę, znaleźli następnego brodacza, he he
Ale tego prędko nie skasują, bo za mało rozpoznawalny jeszcze 8-)

Obrazek
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: atalia » 10 maja 2011, 19:54

Drogi Konradzie,jestem jak najdalsza od zmuszania kogokolwiek do czegokolwiek...jestem pewna,ze nie potrafiłabym zabić nawet Hitlera...ale ,jak c87 zapewne wie,wiekszosć zbrodniczych systemów i imperiów utworzonych siłą przez "wielkich"zdobywców pada ,lub przynajmniej w znacznym stopniu reformuje sie po ich smierci,zatem mozna wnioskować,ze usunięcie tyrana oszczedza życie wielu istnień ludzkich.
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Wergiliusz » 10 maja 2011, 20:01

Mam podobne wątpliwości jak Voldo, nigdy nie ufałem amerykanom. Obejrzałem kilka filmów o 11 września, nie mówię że że na pewno mają w nich rację ale pewnych faktów nie można podważyć. Poza tym czytałem na jakiejś oficjalnej stronie (interia albo onet, nie pamiętam), że amerykanie próbowali oczernić Osamę rozpuszczając filmiki na których przedstawiony jest jako bluźnierca i pedofil, nie zrobili tego bo chyba były jakieś przecieki. W każdym razie nie należy wierzyć temu co mówią media, zwłaszcza te amerykańskie.
Wergiliusz

Postautor: atalia » 10 maja 2011, 21:26

Nie twórzmy tu teorii spiskowych,bo w ten sposób zaczynamy parac sie polityką,co raczej do niczego nie prowadzi...
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: cthulhu87 » 10 maja 2011, 21:28

Za tą śmiercią stoją ludzie z włosami w uszach, którzy tworzą tajny, elitarny rząd światowy. 8-)
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: atalia » 10 maja 2011, 21:36

Masz na mysli to brzydkie słowo na "ż"? 8-)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: cthulhu87 » 10 maja 2011, 21:40

na "Ż" :)
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: atalia » 10 maja 2011, 21:41

Tak,zarówno z dużej jak i małej litery. 8-)
atalia
spirytystka
spirytystka

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi