sigma

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

sigma

Postautor: sigma » 04 lut 2011, 16:38

Witam :)

Śpieszę poinformować iż nie uszło mojej bacznej uwadze że od ponad 48 h poza mną i niejaką "barsaf" (pozdrawiam) nikt się tu nie wpisał. Niestrudzony "Google Bot" wciąż zaś monitoruje forum ...

Krótko i zwięźle: mnie naprawdę sporo można powiedzieć wprost. Jeżeli komuś nie podoba się co tu piszę to jaki problem żeby mi to powiedzieć ? I tak spędzając (wciąż jeszcze ale to się chyba niebawem zmieni) sporo czasu przed komputerkiem dla relaksu wpadam tu i tam, często tu ... Mogę gdzie indziej, trochę będzie mi przykro, ale zaprawdę powiadam Wam, nic na siłę ...

Można mi rzecz objaśnić na PRIVie ...

Pozdrawiam :)
Piotr

Kto zwycięża innych, jest silny. Kto zwycięża siebie, jest wielki.
sigma

Re: sigma

Postautor: Voldo » 04 lut 2011, 16:55

sigma pisze:Jeżeli komuś nie podoba się co tu piszę to jaki problem żeby mi to powiedzieć ?

Sigmo, każdy może posiadać własne zdanie, więc czemu nam spirytystom (poniekąd szczególnie nam, z racji tego czym się w życiu kierujemy) miałoby przeszkadzać to, co piszesz?
Ogólnie też zauważam jakiś duży przestój na forum, i to mnie martwi. Że nikt nic nie pisze. Jakoś tak... Smutno. Bez tego zielonego koloru oznaczającego nowe posty...
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: atalia » 04 lut 2011, 16:58

Za pozwoleniem,ja się tu ostatnio wpisywałam,tylko jakos tak bez echa... :(
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: sigma » 04 lut 2011, 20:12

No proszę, przez ponad dwie doby tak niewiele a w ciągu niespełna dwóch godzin ogółem w różnych wątkach aż sześć postów (mam nadzieję że się z wrażenia nie pomyliłem).

Tylko ten Google Bot wciąż nas monitoruje ... Jest mile widziany ale ciekawe o co mu chodzi ?

:D
Piotr

Kto zwycięża innych, jest silny. Kto zwycięża siebie, jest wielki.
sigma

Postautor: Voldo » 04 lut 2011, 21:20

sigma pisze:Tylko ten Google Bot wciąż nas monitoruje ... Jest mile widziany ale ciekawe o co mu chodzi ?

Siedzi u nas odkąd pamiętam... Jeszcze inny się czasem pokazuje...
Kto wie, może chce zostać spirytystą?
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: cthulhu87 » 04 lut 2011, 22:01

GoogleBot to bardzo pożyteczna rzecz, dzięki niemu pewnie trochę nowych ludzi trafia na forum. :) - Jeśli o mnie chodzi, ja się rzadko wpisuję, bo po prostu mało ciekawych rzeczy się tu teraz dzieje i trochę wieje nudą... Mam też ostatnio trochę mniej czasu, bo muszę jeździć od piątku do czwartku do archiwum.
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: atalia » 05 lut 2011, 09:27

Jak nie piszecie to i nudą wieje... :evil:
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Sebastian » 06 lut 2011, 16:49

Sigmo, każdy może posiadać własne zdanie, więc czemu nam spirytystom (poniekąd szczególnie nam, z racji tego czym się w życiu kierujemy) miałoby przeszkadzać to, co piszesz?

No dokładnie! Co Tobie w ogóle można zarzucić?

Bardzo dobrze, że jesteś na forum. Twoje refleksyjne posty w większości są równowagą dla naszych - nierzadko wiejących laicką głupotą ;D
Awatar użytkownika
Sebastian
spirytysta
spirytysta

Postautor: Melys » 07 lut 2011, 11:15

cthulhu87 pisze:Jeśli o mnie chodzi, ja się rzadko wpisuję, bo po prostu mało ciekawych rzeczy się tu teraz dzieje i trochę wieje nudą...

trochę się zgadzam z tym - ciągle wałkujemy te same tematy. Jakieś takie mam wrażenie. Może to zimowa apatia. :geek:
Nie śmierć rozdziela ludzi , lecz brak miłości
Jim Morrison
Awatar użytkownika
Melys
spirytystka
spirytystka

Postautor: konrad » 07 lut 2011, 16:14

Czas chyba rozruszać to forum :D

A wszystkie boty są bardzo pożytecznymi istotami... Wchodzą tu sobie, żeby strony naszego forum wyświetlały się w wyszukiwarkach. Najciekawszy jest bot Baidu, bo Baidu to wyszukiwarka chińska hehe.
Awatar użytkownika
konrad
spirytysta
spirytysta

Następna

Wróć do Witamy!