Swieta!!!

Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamieścić temat niezwiązany ze Spirytyzmem, złożyć życzenia, zamieścić ogłoszenie o sprzedaży "nienawiedzonego" domu to miejsce jest właśnie dla Ciebie.

Swieta!!!

Postautor: Nikita » 24 gru 2010, 14:50

Zycze Wam wesolych i pogodnych spokojnych Swiat i smaczego barszczyku z uszkami i nie tylko....

U nas duzo sniegu....ja juz mam wszytsko przygotowane i tylko czekamy na pierwsza gwiazdke....Pozdrawiam!!!

Acha w Wigilie zawsze czuje takie podniesione wibracje!!! Wydaje, mi sie, ze duzo dobrych duchow przychodzi na Ziemie w te noc....tez ktos to czuje???
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Re: Swieta!!!

Postautor: atalia » 24 gru 2010, 15:13

Zajrzyj do działu"Różne różnosci"-tam jest dużo życzen(i nie tylko).
A ja się pochwalę-w tym roku mam uszka wyłącznie z prawdziwków własnego zbioru!
Dużo zdrowia i wszystkiego NAJ... :D
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Robert » 24 gru 2010, 15:21

Nikita pisze:Acha w Wigilie zawsze czuje takie podniesione wibracje!!! Wydaje, mi sie, ze duzo dobrych duchow przychodzi na Ziemie w te noc....tez ktos to czuje???

To przeczucie prawdopodobnie jest jak najbardziej właściwe. Wszędzie gdzie ludzie mający dobre zamiary a tym bardziej łączący się w celu zjednoczenia, przyciągają adekwatnie do swoich myśli Duchy Niższe bądź Wyższe-jak to jest w przypadku Wigilii gdzie raczej kierujemy się dobrymi uczuciami i wzniosłymi ku Bogu myślami. Dlatego często w okresie Świąt jesteśmy inspirowani do poprawy swoich zły nawyków, co chyba każdy odczuł.

Wesołych i spokojnych Świąt

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

Postautor: Nikita » 25 gru 2010, 12:34

dzis przypadkowo trafilam na ciekawy wykladu o spoadku przemocy...to bardzo optymistyczne i pozytywne , ze tak sie dzieje...i wsumie tez mi sue tak wydaje, ze siowat i ludzkosc powoli staja sie coraz lepsze...http://www.ted.com/talks/lang/pol/steve ... lence.html
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Wróć do Różne różności