Licze na to, że Pamułel to jednak nie jest troll1 (chociaz styl wypowiedzi niepokojąco sugeruje coś innego) i skontaktuje sie z Duchami i udzieli mi odpowiedzi na moje proste, konkretne pytania.
Moje pierwsze pytania to taki prosty teścik na prawdomówność.
Dwa ostatnie to już pytania "właściwe".
Prosta sprawa dla kogoś, kto ma kontakty w świecie mediów.
Swoja drogą, można na tym forum poczuć sie jak na prawdziwym seansie. Niektóre z pojawiających sie tutaj osób (Duchów

) są źródłem przekazów o tak wątpliwej logice, że jest to w pewnym stopniu z jednej strony zabawne a z drugiej strony to mi się niebezpiecznie ciśnienie podnosi i mam nieodparta ochotę zrobić COŚ, za co dostane burę od LF (he he)

.
W realnym świecie tacy heroldowie absurdu dostaliby od zebranej gawiedzi - przpraszam za wyrażenie - kopa w rzyć i tyle by mieli pozytku z gadania głupot.
Tutaj mogą byc całkowicie bezkarni, obrażać, kpić, wymądrzać sie, przybierać różne pozy i udawać znawcę, chociaż na dłuższą metę to sie przeciez nie da

.
Zdradza ich przede wszystkim lekceważący styl pisowni, chaos myślowy, że już o poziomie znajomości tematu, na które usilnie zabierają głos nie wspomnę oraz przemożna chęć wciągnięcia innych w te bezzsensowne dywagacje, które mają na celu nic innego, jak nie znalezienie absolutnego posłuchu i akceptacji ich bzdurnych teorii, to rozsierdzenie i "wkurzenie" rozmówcy.
Administratorzy zwracają uwagę na każdą złośliwą uwagę pod ich adresem ale sami im palcem nie pogrożą za takie lekceważące filozofię spirytytyczna podejście.
LF, nie musisz nic robić, sam się zbanuje na parę dni.
Adios!