pseudo-spirytyści

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: pseudo-spirytyści

Postautor: Robert » 24 lis 2010, 13:41

Ha, ha, ha, jest zabawnie ale teraz tak na poważnie czego jeszcze oczekujesz od nas Trollu1? Bo jeżeli nasze uwagi, Ciebie nie przekonują a i nawet spirytyzm Ciebie nie ciekawi to po co to, po co to ?

Chciałbym zwrócić uwagę Tobie kolego, że chyba mylisz spirytyzm z jakimiś zabawami z duchami czy okultyzmem, a tego tutaj nie znajdziesz. Masz błędne pojęcie spirytyzmu, wiec albo pokornie zastosujesz nasze wskazówki, żeby pojąć idee spirytyzmu albo te dyskusje z Tobą nie będą miały sensu.

Jeżeli szukasz sensacji to znajdziesz jej na wielu innych stronach jak i forach.

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

Postautor: methyl » 24 lis 2010, 14:20

trollu, to już się robi niesmaczne.
Nie miałbym nic przeciwko temu abyś usiłował sprowokować mnie w jakis fajny, wyszukany i inteligentny sposób, ale z formy Twoich postów wynika, że jesteś jeszcze bardzo młodym człowiekiem, dlatego rozumiem postawę jaką przyjąłeś i Cię nie potępiam :roll:
Już nie bedę z Tobą dyskutował, tylko wrócę do swoich zajęć.
Życzę Ci wytrwałości i cierpliwości w studiowaniu spraw Swiata Ducha.
arecki

"Wiedza to jedyny skarb podążający za swym właścicielem" - przysłowie chińskie
Awatar użytkownika
methyl

Postautor: troll1 » 24 lis 2010, 15:20

ciszy mnie to że już jakiś swoich dziwacznych uwag mi nie będziesz prawić, a gadka o d... maryny mnie nie interesuje
spirytysta jest jak murarz, teoretyk nic nie zbudował i nie zbuduje bo mu nikt domu postawić nie da tylko weźmie doświadczonego specjalistę, a nie "kozaka z książek".
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: cthulhu87 » 24 lis 2010, 16:01

W ramach walki z głupotą i pustosłowiem przejmuję tu szeryfostwo i zamykam temat 8-)
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi