pseudo-spirytyści

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: pseudo-spirytyści

Postautor: Luperci Faviani » 22 lis 2010, 22:32

W takim razie po co zadajesz nam jakiekolwiek pytania?
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Postautor: Voldo » 22 lis 2010, 22:43

troll1 pisze:jasne od biologicznych , medium ma 3 nerki, połowę płuca i 4 wątroby oraz 5 żołądków, żeby lepiej trawiło informacje z drugiej strony

Tiaa... :roll:
Tomasz

„Jezus Chrystus nie prosił nas o wiele, nie wymagał od ludzi, by wspinali się na Mount Everest, czy wielce się poświęcali. Prosił nas tylko o to, byśmy kochali drugiego człowieka.” - Chico Xavier

Wiceprzewodniczący PTSS
Przewodniczący Wrocławskiego Oddziału PTSS
tomasz.grabarczyk.spirytyzm@gmail.com
Awatar użytkownika
Voldo
spirytysta
spirytysta

Postautor: cthulhu87 » 22 lis 2010, 23:03

Troll, jeśli jesteś zainteresowany rozwojem zdolności medialnych albo poznaniem w przyszłości jakiegoś medium i podjęciem rzetelnej pracy w tym kierunku, zapraszamy serdecznie na nasze szkolenia, które odbywają się w środę co dwa tygodnie w Warszawie.
Jeśli natomiast liczysz, że specjalnie sprowadzimy tu medium na forum w niewiadomo jakim celu, i będzie ono odpowiadało na pytania do duchów o powodzie w 2012 albo o numery lotto, to zdaje mi się, że tak nie będzie nigdy. Po prostu nie ten adres...
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: troll1 » 22 lis 2010, 23:15

skoro tak podchodzisz to interesują mnie numery euro milions i powodzie w 2011, bo jakbyś nie wiedział to w 2012 koniec świata, hehe inteligencja osób z tego forum mnie zadziwia. ściągnijcie tu medium. a może ja już mam kontakt z medium które jest tu zarejestrowane tylko się nie ujawnia ? na to nie wpadliście ?
spirytysta jest jak murarz, teoretyk nic nie zbudował i nie zbuduje bo mu nikt domu postawić nie da tylko weźmie doświadczonego specjalistę, a nie "kozaka z książek".
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: methyl » 22 lis 2010, 23:30

troll1 pisze:a może ja już mam kontakt z medium

A ze swoim mózgiem masz? :twisted:
Bo brak Ci cierpliwości, jesteś strasznym ignorantem, nie potrafisz poprawnie pisać po naszemu, nie przyjmujesz do wiadomości tego co Ci mówią inni (bo najwidoczniej tego nie rozumiesz) wypowiadasz się w tematach których reprezentujesz wołający o pomstę do nieba żenująco niski poziom znajomości rzeczy.
Ponadto Twoje szanse na przekonanie nas do swego zdania są zerowe.
I co teraz?
Rzucisz na mnie klątwę?
troll1 pisze:a ten jeden z cytatami o cyrografach też ładnie dowalił, niech się księdza egzorcysty zapyta co to jest cyrograf a nie tylko zapatrzenie w jednego i tego samego autora książek

O Kyrie Eleyson!!!
Do książek, ty nieuku patentowany ty!
arecki

"Wiedza to jedyny skarb podążający za swym właścicielem" - przysłowie chińskie
Awatar użytkownika
methyl

Postautor: cthulhu87 » 22 lis 2010, 23:32

Spoookojnie, nie ma się co denerwować. To tylko forum :P
"Widziałem słynne grody starożytności, spoczywające pod całunem piasku lub kamienia, jak Kartagina, miasta greckie na Sycylii, równinę Rzymu z rozwartymi grobami i śpiące pod popiołem Wezuwiusza snem wieków dwudziestu cmentarze." L. Denis
http://www.ksiazki-spirytystyczne.pl
Awatar użytkownika
cthulhu87
Moderator forum
Moderator forum

Postautor: Nangaparbat » 22 lis 2010, 23:40

Dokladnie, nie dajmy sie wyprowadzic z rownowagi, tylko spokoj i milosc moze nas uratowac :")))

troll1 pisze:hehe inteligencja osób z tego forum mnie zadziwia

Dlaczego Ciebie zadziwia ? i dlaczego piszesz o wszystkich ? Czy forum posiada inteligencje jako taka ??

Jesli moge Ciebie prosic troll1 bys podchodzil do ludzi piszacych tutaj z wiekszym szancunkiem bylbym rad. Jesli nie mozesz tak postapic to przynajmniej nie obrazaj :)

Z gory dziekuje :")
Nangaparbat

Postautor: atalia » 23 lis 2010, 08:28

Methyl,popieram :D
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: troll1 » 23 lis 2010, 10:35

zapatrzeni w książki jesteście i tylko na teorie lecicie, jakby wam zależalo na medium to w tyle osób już znalezlibyście, a nie medium was, to rorum przegląda kilka osób ze zdolnościami i po prostu się z was smieją, spirytyzm za czasów Kardeca a dziś to jest troche różnica, smiejecie się z tabliczki a sami nie macie nic lepszego do kontaktu z drugą stroną
spirytysta jest jak murarz, teoretyk nic nie zbudował i nie zbuduje bo mu nikt domu postawić nie da tylko weźmie doświadczonego specjalistę, a nie "kozaka z książek".
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: atalia » 23 lis 2010, 11:24

Wbij to sobie raz na zawsze do głowy,że spirytyzm nie polega na wywoływaniu duchów.
atalia
spirytystka
spirytystka

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi