anilka pisze:Zabawne, chcieliście mieć na swoje spotkania medium. Macie medium na wyciągniecie ręki, ale nie zaprosicie mnie, nie wspominacie mi o Waszych śmiesznych spotkaniach.
Napisz do Konrada i z nim na temat porozmawiaj.
anilka pisze:Jestem człowiekiem, bardzo rozwiniętym człowiekiem, medium, ale nadal człowiekiem i jako człowiek domagam się szacunku jaki powinien być mi okazywany. Nie jestem przedmiotem.
A kto mówi, że jesteś? Czy ktokolwiek powiedział, że jesteś dla niego "przedmiotem"?
Jesteś pośrednikiem w kontakcie pomiędzy światem Duchów a naszym światem materialnym...
Medium jest "narzędziem" w rękach Ducha, nie w rękach człowieka. Mowa tutaj oczywiście o np. piśmie automatycznym.
anilka pisze:Bo to ciężki kawałek chleba...
Dlatego ci, którzy nie czują się na siłach nie powinni się tym zajmować.
anilka pisze:Ale dla Was to i tak będą przedmioty codziennego użytku, które po zakończonej swojej pracy wylądują w szafce....
Oskarżasz nas o to, iż traktujemy medium jako przedmiot...
Na prawdę mnie to dziwi.
bardzo rozwiniętym człowiekiem
"Bardzo rozwinięci ludzie" powinni mieć gdzieś to, co sądzą o nich inni, a tym bardziej to, iż wg nich są obrażani. Czyż nie?
Poza tym - polecam trochę mniej emocji. Żądasz od nas szacunku, sama nas obrażając. Więc należałoby to zmienić.