pytania do praktykującego spirytysty

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: pytania do praktykującego spirytysty

Postautor: sigma » 16 lis 2010, 18:48

Ewa Fortuna pisze: ... Gdzie są pochowane te osoby które nawiązują kontakty,maja swoje strony ...

W jakim znaczeniu "pochowane" ? Bo jeżeli na cmentarzu to swoich stron mogą nie mieć ... Co najwyżej strony im poświęcone, to się zdarza ...
Piotr

Kto zwycięża innych, jest silny. Kto zwycięża siebie, jest wielki.
sigma

Postautor: troll1 » 16 lis 2010, 22:37

mają się pojawić na forum, takie dostałem informacje, mi średnio zależy żeby się pojawili na forum, ważne że mam kontakt, nie będę nikomu nic narzucał, link jak pisałem podałem
spirytysta jest jak murarz, teoretyk nic nie zbudował i nie zbuduje bo mu nikt domu postawić nie da tylko weźmie doświadczonego specjalistę, a nie "kozaka z książek".
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: Melys » 17 lis 2010, 10:13

spotkania są realizowane w ramach działalności PTSS, odbywają w zasadzie w różnych miejscach w Polsce / poczytaj na stronie PTSS / Są tam wiadomości o spotkaniach które były i o tych przyszłych.
Prowadzone są również blogi z których wiele można się dowiedzieć. Chłopaki robią to wszystko bardzo profesjonalnie.
Nie śmierć rozdziela ludzi , lecz brak miłości
Jim Morrison
Awatar użytkownika
Melys
spirytystka
spirytystka

Postautor: Ewa Fortuna » 17 lis 2010, 11:11

Melys pisze:spotkania są realizowane w ramach działalności PTSS, odbywają w zasadzie w różnych miejscach w Polsce / poczytaj na stronie PTSS / Są tam wiadomości o spotkaniach które były i o tych przyszłych.
Prowadzone są również blogi z których wiele można się dowiedzieć. Chłopaki robią to wszystko bardzo profesjonalnie.

Nie wiem co to jest PTSS?
Tylko to znalazłam w wyszukiwarce
" Polskie Towarzystwo Studentów Stomatologii"
No niestety nie znam tych chłopaków wiec nie wiem gdzie szukać ich blogów,zeby poczytać ;)
Mozesz bardziej konkretniej napisać?
Żyjemy, póki ktoś o nas pamięta
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Postautor: atalia » 17 lis 2010, 12:18

Wejdź na stronę głowną portalu,na którym znajduje się i to forum,jest to oficjalna strona PTSS,czyli Polskiego Towarzystwa Studiów Spirytystycznych. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Ewa Fortuna » 17 lis 2010, 12:28

Kochanie bardzo Ci dziękuje. :D
Ciemna baba ze mnie :roll: Nie pomyslałam o tym skrócie haha.
Żyjemy, póki ktoś o nas pamięta
Awatar użytkownika
Ewa Fortuna

Postautor: atalia » 17 lis 2010, 13:30

:D
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: troll1 » 17 lis 2010, 14:27

stomatolodzy- spirytyści dobre hehe , nie ma się co dziwić że osoby mające dar rozmawiania z duchami nie goszczą na tym forum,
jak widzę pytań nie ma,
nie każdy spirytysta szuka sławy i sensacji, większość lubi ciszę i spokój
spirytysta jest jak murarz, teoretyk nic nie zbudował i nie zbuduje bo mu nikt domu postawić nie da tylko weźmie doświadczonego specjalistę, a nie "kozaka z książek".
Awatar użytkownika
troll1

Postautor: Robert » 17 lis 2010, 16:55

konrad pisze:
Ewa Fortuna pisze:Chodzi mi o prawdziwe,namacalne,potwierdzone przez żyjącego kontakty,a nie typu ..
-Przyszła do mnie Świetlista Postac i powiedziała,ze cie kocha.
-Powiedziała ze jest jej tam dobrze,ze swieci słoneczko ....
bla bla bla

Chico Xavier... Na szczęście coraz więcej na jego temat w języku polskim: polecam lekturę książki "Ten drugi w nas" Wojciecha Chudzińskiego, artykuły w naszym kwartalniku "Spirytyzm" na jego temat, a także już w najbliższym czasie kolejne ciekawe książki, nad którymi właśnie pracujemy :D

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

Postautor: Robert » 17 lis 2010, 16:56

konrad pisze:Chico Xavier... Na szczęście coraz więcej na jego temat w języku polskim: polecam lekturę książki "Ten drugi w nas" Wojciecha Chudzińskiego, artykuły w naszym kwartalniku "Spirytyzm" na jego temat, a także już w najbliższym czasie kolejne ciekawe książki, nad którymi właśnie pracujemy :D

Czy dobrze rozumiem, że razem z W.Chudzińskim pracujecie?

„Jeśli dojdziesz do ładu z własnym wnętrzem, wówczas to, co zewnętrzne, samo się ułoży. Rzeczywistość pierwotna tkwi wewnątrz, a zewnętrzna jest wobec niej wtórna.„ Eckhart Tolle
Awatar użytkownika
Robert

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi