troll1 pisze:ale gdzie ten post się znajduje bo nie znalazłem ?
Szukaj igły w stogu siana - nie wiem.
troll1 pisze:ale gdzie ten post się znajduje bo nie znalazłem ?
troll1 pisze:* czy w dowolnym momencie może się Pani z zaprzyjaźnionym z Panią duchem skontaktować ?
* czy duch na ekranie monitora zamiast na tabliczce może odpowiadać ? odp byłyby
* czy duchy znają przyszłość, przeszłość i teraźniejszość ?
* czy duch może podać lek na AIDS lub raka? coś czytałem kiedyś o takim przypadku ale osoba nie zapamiętała składu
* czy duch może podać czyjeś dane osobowe, oraz numery tel, maila i hasła ?

troll1 pisze:
Pytania do raczej do założycielki tego tematu
* na forum infra w czacie było że jedna osoba pisała że duch podął liczby lotto na seansie ale tylko 3 zapamiętali i te liczby padły, czy to możliwe ? gdzieś też czytałem o trafnych inwestycjach giełdowych i wyścigach konnych ale to we śnie duch doradzał, (mogę poszukać tych linków do tego)
* czy z duchami wyższymi się Pani kontaktowała ?
* czy dalej używa Pani tabliczki Ouija ?
* czy z Panią Izabelą Węgrowską ma dalej Pani kontakt ?
* czy w dowolnym momencie może się Pani z zaprzyjaźnionym z Panią duchem skontaktować ?
* czy duch na ekranie monitora zamiast na tabliczce może odpowiadać ? odp byłyby
* czy duchy znają przyszłość, przeszłość i teraźniejszość ?
* czy duch może powiedzieć czy dana osoba ma jakieś choroby i jak to leczyć ?
* czy duch może podać lek na AIDS lub raka? coś czytałem kiedyś o takim przypadku ale osoba nie zapamiętała składu
* czy duch może podać czyjeś dane osobowe, oraz numery tel, maila i hasła ?

troll1 pisze:* na forum infra w czacie było że jedna osoba pisała że duch podął liczby lotto na seansie ale tylko 3 zapamiętali i te liczby padły, czy to możliwe ? gdzieś też czytałem o trafnych inwestycjach giełdowych i wyścigach konnych ale to we śnie duch doradzał, (mogę poszukać tych linków do tego)
troll1 pisze:* czy dalej używa Pani tabliczki Ouija ?
troll1 pisze:* czy z Panią Izabelą Węgrowską ma dalej Pani kontakt ?
troll1 pisze:
* czy w dowolnym momencie może się Pani z zaprzyjaźnionym z Panią duchem skontaktować ?
troll1 pisze:* czy duch na ekranie monitora zamiast na tabliczce może odpowiadać ? odp byłyby
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości