Polecam dodać do ulubionych stron.
Muszę przyznać że jestem fanem tego człowieka, oglądałem wszystkiego jego materiały video i zawsze czekam z niecierpliwością na kolejne. Człowiek ten pokazuję że czasem bywa groźnie, czasem strasznie, czasem zabawnie, czasem neutralnie.
Ponadto zajmuje się EVP, niezwykłe co można usłyszeć podczas seansów, choćby ostatni film video na którym można usłyszeć "thats right". Materiał na którym zostało zarejestrowane zmaterializowany głos "over there, oh it's a ghost box", "is that Jamie, Yeah, that Jamie"- głos dziecka które nazywa ouija pudełkiem duchów wołając inne duchy (duch zaprzyjaźniony) poczym następuje natychmiastowa rozmowa poprzez ouija. Naprawdę bywa bardzo ciekawie. http://www.youtube.com/user/MadHobbit#p/u/3/U4o1AxlDQ9s
Z informacji na kanale wynika że już w lutym człowiek ten wybiera się do czarnobyla - może być ciekawie - lubi odprawiać seanse w różnych ciekawych miejscach, przez co czasami sprowadza sobie gości do domu
Podoba mi się również to że zaprzyjaźnił się z kilkoma duchami i pomagają mu w identyfikacji lub ściąganiu konkretnych osób - jak to nie raz widziałem "just wait..."