Witam jestenm nowa na tym forun

Najlepsze miejsce do tego, by zacząć przygodę z naszym forum. Przywitaj się, napisz, kim jesteś, jak do nas trafiłeś...

Re: Witam jestenm nowa na tym forun

Postautor: atalia » 05 sie 2011, 08:52

Ludzie po stracie Ukochanych są ludźmi bez przyszłości-ich swiat roztrzaskał się na miliony kawałków.Chodzi o to,by spróbować jakos te szczatki rozbitego swiata pozbierać i skleic...

Wyjeżdzam na parę dni-moje Drogie,nie denerwujcie się,że nie odpowiadam.Odezwę się po powrocie. :)
atalia
spirytystka
spirytystka

Postautor: Luperci Faviani » 07 sie 2011, 18:25

Jezus spaceruje z Tomaszem wzdłuż plaży, delikatnie mocząc stopy w ciepłych falach. Nagle zrywa się silny wiatr, rozpętuje się burza, mrok zasłania horyzont, Tomasza okrywają wielkie fale i zapada ciemność. Gdy towarzysz Jezusa odzyskuje przytomność spostrzega na piachu wzdłuż plaży niewyraźne ślady stóp. Podnosi się i z oburzeniem pyta Jezusa: Gdzie byłeś gdy podczas burzy zmagałem się z falami i wiatrem, dlaczego mnie zostawiłeś? Dlaczego na tej plaży są ślady tylko moich stóp? Na co Jezus ze spokojem w głosie odpowiada: To są moje ślady. Niosłem Cię na rękach gdy straciłeś przytomność.
Luperci Faviani - życie jest niczym, wieczność jest wszystkim.
La certitude est une autre dimension de la croyance.
Awatar użytkownika
Luperci Faviani

Postautor: September518 » 07 sie 2011, 19:08

Piękna haggada.
September518

Postautor: tadyszka » 10 sie 2011, 09:25

i jak wiele mowiaca...
... Może wojny wciąż wybuchają dlatego, że jeden nigdy w całej pełni nie chce czuć tego, co cierpi drugi...
Bycie empatycznym to widzenie świata oczami drugiego, a nie widzenie własnego odbitego w jego
oczach...

spirytystka na emigracjii
Awatar użytkownika
tadyszka
spirytystka
spirytystka

Poprzednia

Wróć do Witamy!