Moje zainteresowanie(nie praktykowanie:)) ta druga strona trwa praktycznie od dziecka. Juz od malolata chodzilem do mojego pra dziadka zeby on opowiaddal mi bajki nie o Czerwonym Kapciuszku czy innych Smerfach , tylko wlasnie o duchah. Moj dziadek nie wierzyl w niebo ,pieklo,a w szczegolnosci Ksiezy,
Pamietam jak pod koniec zawsze wlaczal Radio Maryja po to tylko zeby wyzywac na glos wszystkich nie cenzurowana polszczyzna
Zmarl w2005r. Jego ostatnia wola bylo spalenie i pogrzeb bez Ksiedza. I tak tez bylo...
Nigdy do mnie nie przyszedl ... a ja sie zastanawialem co sie stalo z jego dusza czy poszedl dalej czy blaka sie nieszczesliwie na ziemi.
zaczelem czytac w interniecie wszystko co bylo zwiazane ze spirytyzmem , chcialem odprawic seans , ale jakos zabraklo mi odwagi . Przypadkowoo natknelem sie na strone Wandy Pradnickiej . Bylem nia zafascynowany te wszystkie artykuly na jej stronie i te komentarze ... Postanowilem kupic jej ksiazke zaplacilem za nia 40e i czekalem z niecierpliwoscia ponad miesiac. Zawiodlem sie bardzo , ta ksiazka byla niczym innym jak zachecaniem czytelnikow aby skorzystali z jej uslog. Wszytkiego rodzaju choroby od grypy po raka bylo spowodowane DUCHAMI , nalogi od a do z oczywiscie tez. Zlodziej , pedofil czy gej byli opetani przez duchy . a P.Wanda za oplata 500zl ma lekarstwo na te wszystkie dolegliwosci oczywiscie przez telefon i na odleglosc!!! Bardzo zniechecilem sie moim hobby po tej ksiazce i dalemm sobie spokoj. NIe dawno przypadkowo trafilem na wasze forum i jestem naprawde pod wrazeniem wiedzy jaka posiadaja niektoren osoby tutaj. Wiedzy popartej faktami oczywiscie.
Przepraszam ze sie tak rospisalem praktycznie nie na temat i za moja ortografie !!
dwa pytania :
Co sie dzieje z dusza czlowieka ktory odchodzi bez prawcziewgo pogrzebu(Ksiedza) ???
Co sadzicie o slawnej polskiej , swieckiej Egzorcystce Wandzie Pradnickiej ????