łańcuszek

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

łańcuszek

Postautor: lola92 » 27 sty 2014, 23:15

Witam wszystkich,
nie wiem czy jest to odpowiednie miejsce na takie pytanie, ale spróbuję.

Muszę dodać, że odkąd pamiętam interesowały mnie zjawiska paranormalne i spirytyzm, jednak nigdy nie doświadczyłam osobiście czegoś takiego. Nie mam też wiedzy na te tematy, dlatego nie jestem pewna czy moją historię można w ogóle z nimi łączyć :)
Kilka dni temu, oglądałam film ze swoim chłopakiem i trzymałam głowę na jego klatce piersiowej. Miałam na szyi dość gruby łańcuszek, na którym zawieszony jest wisiorek-złote serce. Kiedy podnosiłam głowę, wisiorek został na brzuchu chłopaka, a łańcuszek cały czas zapięty wisiał na mojej szyi. Oboje dokładnie obejrzeliśmy cały ten 'sprzęt' i nie ma fizycznej możliwości żeby łańcuszek sam się odpiął i zapiął. Zawieszka jest w całości i też nie ma którędy zsunąć się z łańcuszka.
Macie jakieś wytłumaczenia? Liczę na wyrozumiałość z Waszej strony :)

Pozdrawiam, Ola
lola92

Re: łańcuszek

Postautor: Xsenia » 28 sty 2014, 09:30

Jeśli mogłabyś to zrób zdjęcie łańcuszka i wisiorka, najlepiej tak by widać było zawieszkę.
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Wróć do Pytania i odpowiedzi