potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 20:24

hmm tyle opinii i podpowiedzi ze mozna zglupiec od tego

no wlasnie tego chcialem uniknac bo nie da sie od tego uciec i bez sensu jest ciągle rozmyslanie o tym i gubienie sie w domyslach

no ale sie nie da jak widze ......
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 20:28

Trzeba znaleźć przyczynę zaczynając od najprostszych rzeczy. Z tego co pamiętam, to jeszcze pleśń powoduje coś takiego. Choć skoro wyczuwasz to też poza domem, to ta opcja odpada.

Istnieje też takie zjawisko jak tulpa, które podobnie "działa". Musiałbyś o tym poczytać, ale ignorowanie tulpy, niszczy ją - więc chyba ta opcja też odpada.

No a już poza naukowym bełkotem - przeprowadzałeś jakiekolwiek próby kontaktu? Ja ze swojej strony podałem Ci wszystkie znane mi sposoby.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 20:37

OneNight pisze:Istnieje też takie zjawisko jak tulpa

nie znam , pierwszy raz o tym w ogole slysze

OneNight pisze:przeprowadzałeś jakiekolwiek próby kontaktu?

od poczatku o tym pisze ze , mam z nia kontakt tylko strasznie ograniczony , moge tylko zadac pytanie i uzyskac odpowiedz ........ tak , nie lub nie wiem , tyle potrafie zinterpretowac na podstawie odebranego wrazenie , czy poprostu dotyku,gestu,ekspresji i nic wiecej , najlepiej kiedy pytanie jest zamkniete wtedy to jest proste w miare , w innym przypadku nie jestem w stanie precyzyjnie i wlasciwie odczytac czy zrozumiem odpowiedzi , bo moze znaczyc tak naprawde wszystko

zadnych metod typu pismo automatyczne nie probowalem ani nic innego w ogole , brak mi cierpliwosci , nawet evp po 4-5 probach odpuscilem , nie udalo mi sie nic uzyskac sensownego , moze i tam cos jest ........ nie wiem.

neuron

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 20:41

Pytanie zamknięte? :D

-Czy masz zamiar mnie kiedyś opuścić?
-Czy chcesz mnie skrzywdzić?
-Jesteś tu w jakimś celu?

Dałoby rade zadać te pytania?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 20:43

OneNight pisze:Pytanie zamknięte? :D

-Czy masz zamiar mnie kiedyś opuścić?
-Czy chcesz mnie skrzywdzić?
-Jesteś tu w jakimś celu?

Dałoby rade zadać te pytania?

jak myslisz ?? ile razy zadalem te pytania , te i podobne ???

neuron

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 20:44

I odpowiedź to "nie wiem"?
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 20:49

OneNight pisze:I odpowiedź to "nie wiem"?

no widzisz , to nie tak do konca , bo zanim nauczylem sie zadawac odpowiednio pytanie to zwykle dostawalem sprzeczne odpowiedzi ......

na takie pytanie czy prosbe zeby odeszla dostaje prosta odpowiedz , nie ......

to nie takie proste i oczywiste i z samych odpowiedzi i tak nic nie wynika bo jak mam to zweryfikowac? nie mam jak , i tyle

neuron

Postautor: czarnyMag » 08 wrz 2016, 13:21

Jeśli nie chcesz poeksperymentować a uważasz tak wgłębi duszy że "jej" nie chcesz - gdy tak między Tobą a Bogiem naprawdę jej nie chcesz :)
To ją wywal!
...ale ja bym się zastanowił..czy nie pozostawić "jej" w stanie w którym "ona" mi nie szkodzi :twisted:

ps. ja zbieram takie jak Ty masz "doświadczenia" i je nakierowuje gdy (czuję się samotny :) na mych wrogów :lol:

"neuron" Ty ją tak naprawdę nie skrzywdzisz oddalając ją :lol: ale jak chcesz być fair to możesz być delikatny :lol: i odprawić ją jak dżentelmen :D przez księdza lub Arona :twisted:
ale się wpierw zastanów!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 08 wrz 2016, 17:14

czarnyMag pisze:Jeśli nie chcesz poeksperymentować a uważasz tak wgłębi duszy że "jej" nie chcesz - gdy tak między Tobą a Bogiem naprawdę jej nie chcesz :)
To ją wywal!
...ale ja bym się zastanowił..czy nie pozostawić "jej" w stanie w którym "ona" mi nie szkodzi :twisted:

ps. ja zbieram takie jak Ty masz "doświadczenia" i je nakierowuje gdy (czuję się samotny :) na mych wrogów :lol:

"neuron" Ty ją tak naprawdę nie skrzywdzisz oddalając ją :lol: ale jak chcesz być fair to możesz być delikatny :lol: i odprawić ją jak dżentelmen :D przez księdza lub Arona :twisted:
ale się wpierw zastanów!

nie rozumiem zupelnie tego co mi tu starasz sie powiedziec..... odprawic ja przez ksiedza?? zaden ksiadz nie dal sobie z tym rady ......

test z kompasem nie zadziałał , zupelnie o tym zapomnialem ale łożko na ktorym śpie nie ma żadnych spreżyn itp .... zaaferowalem się tym wszystkim i najnormalniej w swiecie zapomnialem o tym :lol: wiec mozna sobie ten test darowac ...... nic sie z kompasem nie dzialo dziwnego ani nietypowego .....

ktoś coś wie na ten temat ?? dlaczego ona/on jest stale w ruchu ?? w ruchu to nie znaczy ze łazi sobie ciagle gdzies itp tylko ona stale jest w stanie jakiejs wibracji , bo inaczej nie potrafie tego okreslic , o roznej czestotliwosci , czasem mega szybka wibracja czasem wolniej ,ale stale jest w ruchu ,nigdy nie zatrzymuje sie calkiem , czasem jak ja o to poprosze to na kilka chwil nieruchomieje i od nowa , no ale to strasznie odczuwam , strasznie w sensie wyraznie bardzo , czasem jak wstaje to czuje jak wszystko we mnie wibruje i to jakis czas jeszcze , w ogole to czesto i gesto mam wrazenie jakbym byl w niej , albo ona we mnie , cos takiego , chodzi o to hmm no wlasnie , nie wiem jak to okreslic i nazwac....... no te wibracje np .... czasem az cale łóżko pode mna wibruje silniej ,slabiej , roznie , niby jak leze spokojnie i chce zasnac to wszystko sie uspokaja, ale wystarczy ze zmienie pozycje to tak jak bym cos przez to wzbudzal i wtedy zaczyna sie wibracja , no dziwne to takie , no albo to cos co czasem przesuwa sie w lozku podemna, tak jakby byla tam jakas wirujaca czy wibrujaca energia czy cos i to cos lata z dolu do gory i z gory na dól , czasem az wstaje bo to jedyne zjawisko ktorego sie z lekka obawiam , nie podoba mi sie to akurat ..cala reszta jest lajtowa ......... juz kilka razy sie zasadzilem na to z mysla ze moze uda mi sie cos zobaczyc , ale nic z tego , zawsze jak sie zrywam i podnosze skrzynie w lozku to oczywiscie ze tam nic nie ma , nie mam pojecia co to jest i skad sie to bierze , mysle ze to ona ........ te same wibracje pojawiaja sie kiedy ona np pojawia sie bardzo blisko i np siedzi mi na nogach , od razu wiem co sie dzieje , tego nie da sie z niczym pomylic.....

niby nic zlego sie nie dzieje, no ok, ale juz mam dosyc duchow i kosmitow , nie mam na to ani czasu ani ochoty ani zdrowia .....

aha moze to nie ma znaczenia ale mam w lewej dloni cos jak podpiecie ,cos w tym stylu , nie wiem jak sie to nazywa, podczepienie ?? tak,chyba tak, bardzo wyraznie to czuje , zwykle ....... ten slad na lewej dloni o ktorym wspominalem wczesniej jest wlasnie dokladnie w miejscu tego podczepienia , nawet probowalem sam to ogarnac i chyba nawet w jakims stopniu mi sie udalo ale jak widac nie do konca ..... ktos wie jak sie czegos takiego pozbyc?? co zrobic???

neuron

Postautor: czarnyMag » 08 wrz 2016, 17:40

"Żaden ksiądz nie dał sobie z tym rady" Jak w Krakowie przed konfesjonałem powiedziałem :) wywoływałem duchy (nie powiedziałem Diabła ani że mi się udało) tylko duchy to ksiądz wyleciał blady jak papier i podniesionym głosem powiedział EGZORCYSTA urzęduje w kościele Mariackim! A ty komu to mówiłeś?
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi