potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: czarnyMag » 07 wrz 2016, 13:31

A nie masz jakiegoś znamienia, blizny, czegoś czego wcześniej nie kojarzysz? Czipa :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 13:42

czarnyMag pisze:A nie masz jakiegoś znamienia, blizny, czegoś czego wcześniej nie kojarzysz? Czipa :)

wez mnie nie strasz co ?? :o

chyba nie mam zadnych czipow ........jeszcze tego brakowalo , raz jeden jedyny w bialy dzien kiedys to mialem centralnie wrazenie jakby mi ktos przegladal pamiec i moze bym nie zwrocil na to uwagi gdyby nie to ze raptem przed moimi oczami przelecialo tak jakby kilka zdjec z mojego zycia , moj syn cos tam i cos tam , tak szybko i nagle i jakos to wlasnie skojarzylem tak jakby ktos przegladal moja pamiec, ale to bzdura jakas wiec nie ma o czym w ogole gadac ,ale to bylo takie dziwne z lekka , no nie mialem tak nigdy

blizny itp nie mam , ale za to mam na lewej dloni cos jakby znamie ktore pojawilo sie równo z zosia praktycznie ...........nawet nie jest to znamie , taki bardziej fragment na dloni gdzie skora jest troche inna, no nie wiem jak to opisac, poprostu inna , rozni sie i to widac , ale czy to ma jakies znaczenie to nie wiem , wiem ze czlowiek potrafi sobie rozne rzeczy polaczyc w jedna calosc ktora nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia wiec nie zastanawiam sie nad tym, no cos jest ale czy to ma zwiazek z zosia czy ufo to nie wiem,chyba raczej nie .........
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: czarnyMag » 07 wrz 2016, 15:07

neuron pisze: ale za to mam na lewej dloni cos jakby znamie ktore pojawilo sie równo z zosia praktycznie ...........nawet nie jest to znamie , taki bardziej fragment na dloni gdzie skora jest troche inna, no nie wiem jak to opisac, poprostu inna , rozni sie i to widac , ale czy to ma jakies znaczenie to nie wiem , wiem ze czlowiek potrafi sobie rozne rzeczy polaczyc w jedna calosc ktora nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia wiec nie zastanawiam sie nad tym, no cos jest ale czy to ma zwiazek z zosia czy ufo to nie wiem,chyba raczej nie .........

No to jak będziesz mógł to prześwietl sobie to znamię rentgenem. Powiedz technikom że uderzyłeś się w rękę i niech ci tą okolicę prześwietlą! Przynajmniej będziesz wiedział że nic tam nie masz - bo powinieneś tam coś jednak mieć.
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: fruwla » 07 wrz 2016, 15:18

czarnyMag pisze:
neuron pisze: ale za to mam na lewej dloni cos jakby znamie ktore pojawilo sie równo z zosia praktycznie ...........nawet nie jest to znamie , taki bardziej fragment na dloni gdzie skora jest troche inna, no nie wiem jak to opisac, poprostu inna , rozni sie i to widac , ale czy to ma jakies znaczenie to nie wiem , wiem ze czlowiek potrafi sobie rozne rzeczy polaczyc w jedna calosc ktora nie ma nic wspolnego z rzeczywistoscia wiec nie zastanawiam sie nad tym, no cos jest ale czy to ma zwiazek z zosia czy ufo to nie wiem,chyba raczej nie .........

No to jak będziesz mógł to prześwietl sobie to znamię rentgenem. Powiedz technikom że uderzyłeś się w rękę i niech ci tą okolicę prześwietlą! Przynajmniej będziesz wiedział że nic tam nie masz - bo powinieneś tam coś jednak mieć.

No co wy - rozpoznawalne / widoczne czipy przy KOSMICZNEJ technice, niemozliwe :|
" Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia "
fruwla

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 17:18

Neuron, z opisu blizny wnioskuję, że to może być blizna po poparzeniu. Też mam coś podobnego, że skóra jest w tym miejscu inna. Miałem poparzenie 3 stopnia na palcu prawej ręki.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 17:43

OneNight pisze:Neuron, z opisu blizny wnioskuję, że to może być blizna po poparzeniu. Też mam coś podobnego, że skóra jest w tym miejscu inna. Miałem poparzenie 3 stopnia na palcu prawej ręki.

rozumiem , ale to nie jest blizna , nic mi sie nie stało itp poprostu to jest cos takiego co robi sie kiedy jedno miejsce jest stale wystawione na jakies dzialanie , no i to widac , rozni sie , myslalem na poczatku ze to przez granie na instrumencie , no ale przez 25 lat nic takiego nie mialem i raptem teraz .....poza tym to akurat miejsce nie jest obciazone w zaden sposob kiedy gram ..... i nie wiem co to jest , no widac roznice ale zebym z tego powodu cierpial czy cos to nie , wszystko chyba jest ok ........mam nadzieje

neuron

Postautor: neuron » 07 wrz 2016, 17:57

no fajnie , kosmici kosmitami ale co tu dalej robic z panną zosią ......
to jest jakas zasadzka i mega zagadka ..........

jestem w kropce i nie wiem co i jak mam dalej z tym zrobic ......

wczoraj kiedy szedlem spac wykonałem jeden patent o ktorym powiedzial mi jeden czlowiek tu z forum i za jego rada tak zrobilem ... no ciekawe doswiadczenie
do tego przy okazji uzylem zwyklego naszyjnika na rzemieniu na ktorym jest miedziana plytka , zadzialalo to jak wahadlo , trzymalem to w reku w powietrzu przed soba i na wlasne oczy widzialem jak ona sie tym "bawi" czy cos no nie wiem, ale bujała tym tak ze sie malo nie urwalo .... chwile to trwalo i w koncu poszedlem spac mimo ze panna zosia wcale na sen nie miala ochoty i mi zawracala d.... jak zwykle bywa ,ale nauczylem sie juz nie reagowac cokolwiek robi i zasypiam raczej , czasem mnie tylko wybudzi ale rzadko kiedy .....

neuron

Postautor: odnowa » 07 wrz 2016, 18:05

A próbowałeś porozmawiać z psychiatrą na temat swojego problemu? Być może leki wyciszyłyby twój mediumizm i "czucie" duchów, przez co mógłbyś wrócić do normalnego życia.
odnowa

Postautor: OneNight » 07 wrz 2016, 18:07

Połóż proszę kompas na swoim łóżku i powiedz co się stało. Potem postaw parę metrów dalej np. na jakimś stoliku. Powiem Ci jaki to ma sens, gdy już mi podasz wyniki.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 07 wrz 2016, 18:11

Ja także widzę tu oddziaływanie jakichś silnych lęków i zdarzeń z dzieciństwa, wizualizuje je podświadomość "neurona". Dlatego jeszcze raz podpowiem - szczera rozmowa z mamą , wydobycie na zewnątrz zapomnianych przez Ciebie faktów i pogodzenie się z nimi.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi