Xsenia pisze:młoda duszyczka pisze:O jej to cudownie to czytać! Jak już pisałam - mam 17 lat więcej zaufania, proszę gdyby tak było nie ukrywałabym również swojego wieku, gdyż to niczego nie wnosi mimo to bardzo dziękuję.
Eh, Duszyczko, moje stwierdzenie ma dwa znaczeniaTwoje posty nie sugerują osoby z wiekiem, który podajesz (zbyt ładnie piszesz po polsku
), ale wiem, że istnieje młodzież odbiegająca od normy (normy czyli brak interpuncji i pomijanie polskich liter takich jak ą, ę, ł, ś, ź, ć itd). Mnie właściwie chodziło o drugie znaczenie: stara dusza w młodym ciele. I osobiście znam 11-latka, którego dusza jest dużo starsza od mojej (a jest nim mój własny syn
).
Dlatego, pomimo iż mam wątpliwości, mogę przyjąć, że naprawdę masz 17 lat, ale twoja dusza na pewno nie jest "młoda"
Czytałam na ten temat wiele artykułów aczkolwiek zaintrygowałaś mnie tym niesamowicie

OneNight pisze:Czytałam na ten temat wiele artykułów aczkolwiek zaintrygowałaś mnie tym niesamowicie
Dla tych, którzy twierdzą, że jej język polski jest idealny - nie dała przecinka przed "aczkolwiek". Widzicie to?!

OneNight pisze:wydaje mi się, że powinien tam być przecinek.

OneNight pisze:Xseniu, czyli sugerujesz, że do matury nikt nie potrafi przecinków stawiać?
młoda duszyczka pisze:uwielbiam do tego pisać oraz rzecz jasna czytać. Od lat staram się zresztą pracować nad bogactwem swoich wypowiedzi, dlatego bardzo dziękuję za tak dla mnie cenną opinię.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości