potrzebna pomoc !!!

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: potrzebna pomoc !!!

Postautor: neuron » 16 lis 2016, 04:42

heh śmiszny ten mój czort
dostał wczoraj zjeb ......

masa huku była i manifestacji :) chyba sie wscieka z leTka że nic się go nie boje , to moje łóżko bidne sie w koncu rozleci od tych wibracji co dzien

no co ...powiedzialem mu ze jak chce tu zostac to musi byc grzeczny to sie jakos dogadamy inaczej go wyjebie :)

olaboga , ile bylo placzu i zgrzytania zebami ale mam to gdzies , odwróciłem się d.....i polazlem spac :) się kolega ogarnie się to bedziemy gadac i co ? hehehe

jaki spokoj , równowaga :)

zasada jest prosta , kto nie robi ten nie je .... to nie ja wpadłem do niego tylko on do mnie .........

czego tu sie bac , co on moze mi zrobic

on czy oni ......no co ? zabic mnie ??? hehehehe

są rzeczy gorsze od śmierci , nic a nic sie go nie boje
Ostatnio zmieniony 16 lis 2016, 05:16 przez neuron, łącznie zmieniany 1 raz
Nie można się przygotować do skoku w przepaść

droga w górę i droga w dół jest tą samą drogą
neuron

Postautor: neuron » 16 lis 2016, 04:59

danut pisze:to żyjąca kobieta, która bawi się Twoim kosztem i zmienia ci pojmowanie, wmawia ci co tylko chce.

nieskromnie powiem że , zawsze mialem powodzenie u kobiet ale żeby az tak ?? hahaha :) :lol: :lol:

to nie jest normalne , to nie jest zdrowe .... ta kobieta musi miec jakąś korbe , jeśli jest tak jak mówisz danut

ehh było mi zostać gejem i życie byloby proste :)

neuron

Postautor: danut » 16 lis 2016, 11:17

Też przestań nadmiernie myśleć o tych kobietach :D :lol: . Opętanie ma w sobie pewną prawidłowość - opętujący musi znaleźć w osobie, do której się chce podłączyć mocny punkt zaczepny. Znajdź go i sam się uwolnisz.
danut

Postautor: OneNight » 16 lis 2016, 19:41

Neuronunie, mógłbyś używać delikatniejszego słownictwa? A łóżko nie rozleci się, bo wibracje to Ty czujesz jedynie przez swój mózg - tam one powstały. Tulpa może oddziaływać na wszystkie Twoje zmysły, ale niczego nie może fizycznie uszkodzić.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 16 lis 2016, 21:18

OneNight pisze:Tulpa

nie to nie to ...... to jest poza

ale swoja droga to ciekawe , gdzies wyczytalem ze to Istota w naszej głowie

moze to jest ta mityczna parusza o której pisał jung ..... ciekawe

neuron

Postautor: OneNight » 16 lis 2016, 22:21

Ja jednak upieram się, że jest to tulpa. I dobrze wyczytałeś - to istota w głowie. Wścieka się na wieść o tym, że chcesz ją zniszczyć, nie lubi być ignorowana.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 17 lis 2016, 07:50

Jeśli chcesz być tam, gdzie nigdy nie byłeś, musisz iść drogą, którą nigdy nie szedłeś. Jeśli chcesz osiągnąć to, czego nigdy nie miałeś, musisz robić to, czego nigdy nie robiłeś

neuron

Postautor: OneNight » 17 lis 2016, 09:51

neuron pisze:Jeśli chcesz być tam, gdzie nigdy nie byłeś, musisz iść drogą, którą nigdy nie szedłeś. Jeśli chcesz osiągnąć to, czego nigdy nie miałeś, musisz robić to, czego nigdy nie robiłeś

Albo zostać fachowcem jak informatyk czy lekarz i sobie to kupić. Zejdź na ziemię i przestań fantazjować.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: neuron » 17 lis 2016, 10:49

OneNight pisze:Albo zostać fachowcem jak informatyk czy lekarz i sobie to kupić. Zejdź na ziemię i przestań fantazjować.

brawo Ty

prawdziwy bystrzak z Ciebie :)

akurat czytałem książkę w nocy i mi sie ten fragment spodobal i sobie tu przepisałem , bez związku z czymkolwiek .....

wpadłbyś na to ?

fachowcem, sami fachowcy do okoła a robić nie ma komu .....

przestac fantazjowac? ja z tego zyje , od 25 lat ...... zyje tu na ziemi , miewam fantazje za które ludzie płacą cieżkie pieniądze ...... tez tak masz?

neuron

Postautor: OneNight » 17 lis 2016, 21:49

neuron pisze:
OneNight pisze:Albo zostać fachowcem jak informatyk czy lekarz i sobie to kupić. Zejdź na ziemię i przestań fantazjować.

brawo Ty

prawdziwy bystrzak z Ciebie :)

akurat czytałem książkę w nocy i mi sie ten fragment spodobal i sobie tu przepisałem , bez związku z czymkolwiek .....

wpadłbyś na to ?

fachowcem, sami fachowcy do okoła a robić nie ma komu .....

przestac fantazjowac? ja z tego zyje , od 25 lat ...... zyje tu na ziemi , miewam fantazje za które ludzie płacą cieżkie pieniądze ...... tez tak masz?

Fachowców jest niedobór, bo uciekają za granicę. Jeśli polak coś osiąga, to nie w Polsce. Ponadto, rośnie na nich zapotrzebowanie, więc wbrew pozorom jest ich mało - to tak a propos polityki.
Za fantazjowanie płacą więcej niż 6-15tyś/miesięcznie? W tej branży to za spełnianie ludzkich fantazji płacą grube pieniądze, aczkolwiek nie pamiętam jak jest z zawodem lekarza.

No więc idąc Twoim tropem, wstawię tu fragment pewnego powiedzenia, które mi się podoba - tak bez związku z czymkolwiek:
"life is brutal and full of zasadzkas, but sometimes są chwile dla których warto live"

A więc Ty zajmujesz się fantazjowaniem tyle lat? W takim razie to zmienia postać rzeczy. Jak tam Zosia czy tam Zosiek?
Awatar użytkownika
OneNight

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi