danut pisze:Chodzi o dobro całej rzeczywistości, aby nie rozpętał się łańcuch złych zdarzeń i nie pociągnęło nawet wszystkich do samozagłady lub wojny.
Zatrzymują to, rozwiązują reagują jak na rozmnażanie się wirusa podczas choroby. Ma większy sens niż brak reakcji.
danut pisze:Wymierzana sprawiedliwość, systemy karmiczne a można i tak nazwać, ale ja miałam kontakt, w którym to ten kto wymierzał tę sprawiedliwość wyraźnie mi na ten kierunek wskazał. O swoim wpływie na rzeczywistość i działaniu w niej opowiedział mi w szczegółach. Pewien bogacz z Kanady musiał przeznaczyć pewną sumę pieniędzy na budowę w Polsce szkoły, opisał mi swoje wchodzenie na wysokie piętro w wieżowcu przez okno i poinformował, że taka szkoła zostanie wybudowana, zanim ktokolwiek w naszej rzeczywistości o tym wiedział. On w jakiś sposób wpłynął na tego bogatego człowieka i zmusił go do tego. Wskazał mi tę osobę, o której piszę wyżej i wiesz nawet uważam, że przez moje litościwe serce, moją jemu wtenczas odpowiedź, że nie chcę, aby została przez pomyłkę zastrzelona uratowałam jej życie. Przez tę moją decyzję podczas kontaktu z nim. I masz upłynęło 7 lat i dowiaduję się o jej bardzo śmiesznym i dziwnym przypadku przy banku, gdzie zdezorientowani ochroniarze omal nie wystrzelili do niej. Jestem pewna tego co piszę i kto za tym stoi, jest teoria i prawa, ale i strona wykonawcza.
Flavius pisze:jaki sens ma zemsta i "karanie" kogoś w świecie materialnym?
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 3 gości