Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Eksperyment z pismem automatycznym - ochotnicy

Postautor: czarnyMag » 12 kwie 2016, 14:38

danut pisze:CzarnyMagu a to ciekawe co napisałeś. Pewien ksiądz opowiedział kiedyś na mszy pewną historię. Dotyczyć miała konkretnych ludzi, do których domu przyszła jakaś pani, normalna w odbiorze osoba prosząc ich o szklankę herbaty. Gospodyni przygotowała ją jej a ona usiadła na krześle, zaczęła ją pic coś tam powiedziała i znikła. Pozostała niedopita herbata i odsunięte krzesło. I oczywiście ksiądz jak to ksiądz wytłumaczył tę sprawę tym, że tę rodzinę odwiedziła Matka Boska, bo nikt inny to nie mógł być. Może opowiedz jak wyglądało to Twoje spotkanie.
A co do węży i tak dobrze, że Cię tylko goniły a nie oplotły w maksymalnych ilościach jak tych okultystów o których pisałam, ale nigdy nie mów nigdy i takiego losu się nie dopraszaj.

Co do tych węży które oplotły "naszych" kolegów :) Oni są tacy dumni że one je dogoniły - tacy dumni :))))) Co do mnie to dopadłyby mnie (ale niestety się zatrzymałem w ucieczce :) tylko że świetlisty się koło mnie pojawił - ale Ty w świetlistych nie wierzysz :) i mnie zabrał ze sobą :) więc nie mogłem być wzorem "naszych" kolegów dumny :)
A co do Matki Boskiej to większość w Nią nie wierzy i być może dlatego jest mi tak dobrze przy Niej :) Niewielu w Nią wierzy i oddaje jej należną cześć a w tych niewielu to połowa to okultyści :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 12 kwie 2016, 14:47

czarnyMag pisze:]

Ale ja nie atakuję Droga Pani :) i nie szafuję również osądami jak Ty Droga Pani :) Ja też widzę różne rzeczy i doświadczam ich w przeciwieństwie do Ciebie Pani :) Eksperymentuję ale bez szkody dla innych - jeśli obiekt moich eksperymentów twierdzi że jest medium a mnie nie odczuwa to dla mnie (subiektywnie) jest kuglarzem Pani :)

pieszczotliwe zwroty kieruj w inną stronę najlepiej tę ci ,,objawioną ,, , do mnie jeśli mówisz tylko zwracaj się po imieniu
każda ingerencja w kierunku osób niewinnych będzie zwracana przeciwko tobie podwójnie
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 12 kwie 2016, 14:52

Natasza pisze:
czarnyMag pisze:]

Ale ja nie atakuję Droga Pani :) i nie szafuję również osądami jak Ty Droga Pani :) Ja też widzę różne rzeczy i doświadczam ich w przeciwieństwie do Ciebie Pani :) Eksperymentuję ale bez szkody dla innych - jeśli obiekt moich eksperymentów twierdzi że jest medium a mnie nie odczuwa to dla mnie (subiektywnie) jest kuglarzem Pani :)

pieszczotliwe zwroty kieruj w inną stronę najlepiej tę ci ,,objawioną ,, , do mnie jeśli mówisz tylko zwracaj się po imieniu
każda ingerencja w kierunku osób niewinnych będzie zwracana przeciwko tobie podwójnie

Dobra Droga Czarownico :) Ale to o czym piszesz to i ja wiem :) To żadna filozofia. Owszem dla zwykłych wierzących to wiara lub niewiara ale my wiemy oboje że to tak wygląda. Tylko że eksperyment poznawczy nie koniecznie jest złem gdy nie krzywdzi bliźniego ! Cieszy mnie również że "koleżanka" mnie nie zaatakuje :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: Natasza » 12 kwie 2016, 14:59

Natasza , proszę byś tak się zwracał i nie wpasowuj mnie na siłę w swoje wizje

Ty ze swoim życiem możesz robić co chcesz i dysponujesz nim jak uważasz, okultyzm, dewocjonalia i co sobie zwizualizujesz - należy do ciebie
jednak nie korzystaj z wolnej przestrzeni innej osoby bez jej zgody
jedne z ulubionych piosenek gdy jestem w moim świecie gdzie stawiam milion pytań
Mylene Farmer-Jean Louis Murat ,, Regrets,,
Enigma ,, Why?,,
Daniel Bloom , Mela Koteluk ,, Katarakta,,
Awatar użytkownika
Natasza

Postautor: czarnyMag » 12 kwie 2016, 15:04

Natasza pisze:Natasza , proszę byś tak się zwracał i nie wpasowuj mnie na siłę w swoje wizje

Ty ze swoim życiem możesz robić co chcesz i dysponujesz nim jak uważasz, okultyzm, dewocjonalia i co sobie zwizualizujesz - należy do ciebie
jednak nie korzystaj z wolnej przestrzeni innej osoby bez jej zgody

Uuuu to ty jak ja nie miałaś przodków 4 pokolenia pod rząd obdarzonych zdolnościami paranormalnymi koleżanko? :)
To jesteś pierwszym pokoleniem? A to przepraszam :)
Co do innej przestrzeni - daję Ci koleżanko słowo takiego tam - siebie, że nie popełnię więcej tego wykroczenia - słowo :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 12 kwie 2016, 15:17

czarnyMag pisze:
danut pisze:CzarnyMagu a to ciekawe co napisałeś. Pewien ksiądz opowiedział kiedyś na mszy pewną historię. Dotyczyć miała konkretnych ludzi, do których domu przyszła jakaś pani, normalna w odbiorze osoba prosząc ich o szklankę herbaty. Gospodyni przygotowała ją jej a ona usiadła na krześle, zaczęła ją pic coś tam powiedziała i znikła. Pozostała niedopita herbata i odsunięte krzesło. I oczywiście ksiądz jak to ksiądz wytłumaczył tę sprawę tym, że tę rodzinę odwiedziła Matka Boska, bo nikt inny to nie mógł być. Może opowiedz jak wyglądało to Twoje spotkanie.
A co do węży i tak dobrze, że Cię tylko goniły a nie oplotły w maksymalnych ilościach jak tych okultystów o których pisałam, ale nigdy nie mów nigdy i takiego losu się nie dopraszaj.

Co do tych węży które oplotły "naszych" kolegów :) Oni są tacy dumni że one je dogoniły - tacy dumni :))))) Co do mnie to dopadłyby mnie (ale niestety się zatrzymałem w ucieczce :) tylko że świetlisty się koło mnie pojawił - ale Ty w świetlistych nie wierzysz :) i mnie zabrał ze sobą :) więc nie mogłem być wzorem "naszych" kolegów dumny :)
A co do Matki Boskiej to większość w Nią nie wierzy i być może dlatego jest mi tak dobrze przy Niej :) Niewielu w Nią wierzy i oddaje jej należną cześć a w tych niewielu to połowa to okultyści :)

No widzisz a niech tam są dumni ja bym nie była, bo co to za dokonanie i czym się chwalić, dla mnie byłaby to nawet ujma na honorze? :lol:

A co do wiary chrześcijańskiej to ona mnie ukształtowała, przemówiła zwłaszcza przez Jezusa, więc dlaczego nam Mu nie wierzyć? Ale z drugiej strony to czy nie wydaje Ci się nielogiczne pojawianie się Jego czy Jego Matki o każdej porze u wielu ludzi na zawołanie i jak służących, którzy mieliby im służyć i rozwiązywać za tych ludzi ich problemy? Tak się nie godzi, może ci pomóż najpierw twój opiekun duchowy, twoja głębsza świadomość, która dopiero może podlegać tym najwyższym. "Nie wzywaj Pana Boga swego nadaremnie". :)
danut

Postautor: OneNight » 17 kwie 2016, 20:23

Prawdo, zgłoś się. Dawno Cię niewidziałem na forum.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 18 kwie 2016, 19:30

Jeśli Prawda się nie zgłosi, to będziemy musieli anulować eksperyment z powodu braku ochotników.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: OneNight » 19 kwie 2016, 14:30

Teoria praktyce nie równa. Ja tych waszych wibracji i braku pozwolenia opiekunów nie widziałem. Dla mnie to jedna wielka metafora. Tak czy inaczej, z powodu mojego stanu zdrowia oraz brakiem zainteresowania ze strony ochotników, eksperyment nie zostanie przeprowadzony - może innym razem.

Odbiegamy również od tematu - zaczeło się od pisma automatycznego, a skończyło na manipulacji, buddystach i medytacji. Temat się wyczerpał.
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: danut » 19 kwie 2016, 15:57

Wbrew pozorom OneNight to co piszemy jest ściśle powiązane z zaproponowanym przez ciebie tu eksperymentem. Nasze teorie nie odbiegają od doświadczeń osobistych oraz naukowych. To na pewno nie jest mędrkowanie, ani filozofowanie.

http://innemedium.pl/wiadomosc/naukowcy ... byc-realne
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi