nie jestem medium
kursu nie zmieniłeś, tkwisz z nimi - wiesz którymi
masz szansę to zakończyć, zamień wiedzę na ochronę innych i przerwij to
Natasza pisze:nie jestem medium
kursu nie zmieniłeś, tkwisz z nimi - wiesz którymi
masz szansę to zakończyć, zamień wiedzę na ochronę innych i przerwij to
Natasza pisze:zacznę od końca Twojej wypowiedzi- znam odpowiedź, tak jak Ty ją znasz
jednak ja zakończyłam to wszystko i zerwałam z nimi wszystkimi, tymi, których znasz doskonale
masz wolny wybór, to miejsce heh takie forum, mogło zawsze być inne, ale mi wszystko jedno gdzie miało to być
czarnyMag pisze:Natasza pisze:zacznę od końca Twojej wypowiedzi- znam odpowiedź, tak jak Ty ją znasz
jednak ja zakończyłam to wszystko i zerwałam z nimi wszystkimi, tymi, których znasz doskonale
masz wolny wybór, to miejsce heh takie forum, mogło zawsze być inne, ale mi wszystko jedno gdzie miało to być
Ofiarujcie swoje nic nie znaczące / albo dla was znaczące - życie Bogu za Waszą miłość - i poczekajcie na wynik![]()
A do "Natasza" - nie zrywaj ze swoją rodziną! Ty kreujesz swoje życie i Ty decydujesz (rodzina duchów będzie przy Tobie!).
Natasza pisze:czarnyMag pisze:Natasza pisze:zacznę od końca Twojej wypowiedzi- znam odpowiedź, tak jak Ty ją znasz
Ofiarujcie swoje nic nie znaczące / albo dla was znaczące - życie Bogu za Waszą miłość - i poczekajcie na wynik![]()
A do "Natasza" - nie zrywaj ze swoją rodziną! Ty kreujesz swoje życie i Ty decydujesz (rodzina duchów będzie przy Tobie!).
ujawnisz ludziom komu składa się ofiarę, kim jest ten bóg?
przekazałam część ze swojej strony, czekam na Twój ruch- zrobisz to? może juz czas przecież i tak mało kto uwierzy, nie masz nic do stracenia i oni nie mają
p.s.
zerwałam z nimi dawno temu
Natasza pisze:1) wskaż zdanie - w którym powiedziałam , że jestem medium
2) ja wskazałam zdania , w których napisałam kim jest kolega tobie czasami - z doskoku towarzyszący - powtórzę to eks żyjący mężczyzna - nie podał imienia
wspierasz się nim gdy ci czegoś brak i wykorzystujesz jak ci się tylko zdaje do swoich celów- a powiem ci , że to on ciągnie z ciebie i to on upomni sie i nie tylko o Ciebie - weźmie więcej cennego niż myślisz
to duch- stary duch- ma energię ale cienką - nie mógł wydusić z siebie słowa gdy mnie zobaczył więc ciężko będzie wydobyć jego imię
a co objawia ci się jako świety? świeta panienka, Jezus czy może ,, demon?,,
to facet , który jest mentorem ,, czarnych magów,, najczęsciej przywoływana postać - musisz być czujny on nie lubi jak ktoś wchodzi mu przed szereg - przybiera maski - to norma
teraz powrotka do mojego pytania- uniki??? no nie !
opowiedz wszystkim jak to jest z tym bogiem przed , którego majestat zaprowadzane są ,, dusze,, zakazał ci mówić o sobie???? boisz się go?
ja się nie boje żadnego boga- przedstaw nas sobie
Natasza pisze: to duch- stary duch- ma energię ale cienką - nie mógł wydusić z siebie słowa gdy mnie zobaczył więc ciężko będzie wydobyć jego imię
a co objawia ci się jako świety? świeta panienka, Jezus czy może ,, demon?,,
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości