czarnyMag pisze:"Żaden ksiądz nie dał sobie z tym rady" Jak w Krakowie przed konfesjonałem powiedziałemwywoływałem duchy (nie powiedziałem Diabła ani że mi się udało) tylko duchy to ksiądz wyleciał blady jak papier i podniesionym głosem powiedział EGZORCYSTA urzęduje w kościele Mariackim! A ty komu to mówiłeś?
egzorcyście ......
Rzymskie maksymy sie nie sprawdziły mimo ze poczułem na wlasnej skorze fenomen tej modlitwy ..... i zeby bylo jeszcze zabawniej wcale mnie to nie przekonalo co do istnienia boga jako takiego , dzis mam o wiele wiecej watpliwosci niz kiedykolwiek wczesniej , z wiekem bardziej sie od niego oddalam niz moznaby przypuszczac ...... no .
tyle ze ja nie wywolywalem nigdy duchow ani innych beduinow ....... nie mialem z tym nigdy nic wspolnego ....... to nie moja bajka , bracie ja od 25 lat łupię na beczkach heavy metal , takie rzeczy nigdy mnie nie interesowaly , to sa fascynujace tematy , owszem i nie raz i nie dwa czytalem o tym , slyszalem o tym , to jest z tym sie zyje i obok tego , ale zebym sie zaglebial w to jakos specjalnie to nie ...
nawet teraz kiedy mam takie przeboje i jestem na tym forum juz jakis czas to nawet nie chcialo mi sie zerknac w jakakolwiek ksiazke o duchach z tego co tu jest opisane i polecone , nie moge przetrawic tego patosu u kardeca , to wydaje mi sie takie nijakie jakby ktos usilnie staral sie samemu napisac taka ksiazke i wkrecic wszystkim ze to przekaz od duchow , sorry ale jakos nie moge sie poprostu przekonac do tego , mimo ze sam mam takie wlasnie obecnie doswadczenia , co nie zmienia faktu ze caly czas z uwaga przygladam sie temu zjawisku i zastanawiam sie o co kaman, kto to jest i czego chce ............zalozylem realnosc zjawiska i to byl strzal w 10 , ale jakim cudem na to wpadlem ze ktos probuje zwrocic moja uwage na siebie to do tej pory jest dla mnie zagadka..... co mnie sklonilo do glebszej analizy tego co sie w okol dzieje tez nie wiem .......
sam nie jestem w stanie niczego na 100 % stwierdzic i jak sam wiesz i widzisz ile osob na forum tyle opini, teorii i podpowiedzi , to mozna sie pogubic chyba co ?
pomijam to ze wiele z tych podpowiedzi jakby potwierdzaja jedna druga a i wczesniej juz podobne opinie slyszalem od ludzi ktorzy maja takie zdolnosci w tym temacie , wiec cos w tym jest i jednego jest wiecej niz drugiego ale nadal nikt z nas tutaj nie moze byc niczego pewien albo tylko tak mi sie wydaje przez brak samego doswiadczenia jak i samej wiedzy ktora jest zadna , przy tym co wiedza tu ludzie na ten temat to ja jestem jak dziecko we mgle i moze powinienem jednak walnąć sete i jakos przetrawic tego kardeca , wyglada na to ze nie ma wyjscia ..... i czas by sie w temacie doksztalcic .....