gaba75 pisze:Danut, piszesz, że trapią nas lęki. Moja droga, chyba nas nie straszysz? Bo wtey wyglądałoby, ze przeczysz samej sobie. Obawa jest uczuciem ludzkim do Anioła światła możliwe, że wiele nam brakuje, mnie i Arcziemu, ale to widocznie pzez brak wiary w nas przez inyych i przez ich porady. W którymś z postów pisałaś mi, bym nie korzystała z porad innych, a korzystała z własnych ocen sytuacji i woli oraz decyzji. Więc Arcziego tez powinno to dotyczyć. Moja koleżanka, z która straciłam kontakt , skorzystała z usług hipnotyzera i z tego, co mi wiadomo nie ma w życiu źle a wręcz przeciwnie, wszystko idzie po jej myśli, więc nie jest to złem dla każdego. Ja pwiem szczerze też nad tą opcją się zastanawiałam.. Ten kto odradza pewnych rzeczy mam wrażenie, że sie boi, nie masz czego danut chyba się bać, przecież to jak pisałaś nasze dziedzictwo. A walkę to ja osobiscie, bo niewiem jak Arczi, podejmuje kazdego dnia, wstajac i wykonujac choćby najmniejszy ruch. Pozdro Danut.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości