danut pisze:.. a tak dziś pozwoliłam sobie przejrzeć profile na Fb i co tam znalazłam? - Zdjęcie tego dziecka z mojej wizji - oczywiście zachowam się godnie i jego personali nie zdradzę, zostanie to dla mojej wiadomości.
Natasza pisze:nie zrozumiałaś
mówiąc o praktyce mam na myśli nie żadne machanie różdżką akurat nie teraz o tym, ale o kontakcie ze światem z innego wymiaru
mówisz w sposób tak pewny jakbyś widziała duchy a nie widzisz czego dowody są na tym forum w ani jednym przypadku, ani jednym null
enka pisze:Witam wszystkich serdecznie!
chciałabym się dowiedzieć co z duszami dzieci które nie przeszły na drugą stronę? znam różne historie o duszach błąkających się dzieci, czy w ogóle dzieci które po prostu zostały po śmierci w jakimś miejscu i nie daje mi to spokoju. Teoretycznie mamy opiekuna, jestesmy zaopiekowani, a w takim razie co z takimi dzieciecymi duchami, one przynajmniej wedle moich wyobrażań powinny dostać szczególną opiekę po tamtej stronie, więc dlaczego??
Bardzo przepraszam, jeżeli temat już został poruszony..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości