Tłumaczenie snu i nie tylko poszukiwana pomoc

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Tłumaczenie snu i nie tylko poszukiwana pomoc

Postautor: UggaE » 07 kwie 2016, 22:47

no wlasnie nie do konca bo jak wnioskuje s poprzednich odpowiedzi hipnagogi wystepuja w trakcie pol snu czy cos takiego natomiast widziane przezemnie ksztalty i twarze wystepuja kiedy nie spie a takze kiedy leze, siedze, stoje
UggaE

Postautor: danut » 07 kwie 2016, 22:54

UggaE pisze:no wlasnie nie do konca bo jak wnioskuje s poprzednich odpowiedzi hipnagogi wystepuja w trakcie pol snu czy cos takiego natomiast widziane przezemnie ksztalty i twarze wystepuja kiedy nie spie a takze kiedy leze, siedze, stoje

Pisałeś, że po przebudzeniu się w środku nocy i tak właśnie zachodzą paraliże senne, hipnagogi - zanim zaśniesz, lub po niedokładnym wybudzeniu się, ale widzę że chcesz nam udowodnić że to jest coś innego, a to pytanie by ktoś Ci to powiedział tylko tak z rozmachu napisałeś, a Ty dobrze wiesz :) - więc pisz i tłumacz co to.
danut

Postautor: UggaE » 07 kwie 2016, 23:34

teraz to sie calkiem pogubilem nawiazujesz dalej do mojego snu czy do rzeczy ktore widze gdy w ciemnosci zamykam oczy?
UggaE

Postautor: danut » 07 kwie 2016, 23:41

Do wszystkiego, bo to jest jedno zjawisko - czytałeś link? Jak można w śnie widzieć oślepiające światło??? Więc co mrużyłeś oczy i przebudzałeś się, czy jak?
danut

Postautor: UggaE » 07 kwie 2016, 23:50

postac byla biala a otoczenie jakby bielsze brzmi to troche bez sensu ale nie mam slow zeby to zprecyzowac jednakze nie to co widzialem mnie ciekawi a to co slyszalem.
Natomiast widzenie rzeczy typu oczy i twarze to znowu inny przypadek bo napisalem ze widze to glownie gdy klade sie spac i zamykam oczy ale problem tkwi w tym ze nie tylko wtedy kiedy w ciagu dnia wchodze do pomieszczenia do ktorego nie doplywa swiatlo i zamkne oczy rowniez to widze a jezeli chodzi o link to wyswietlilo mi sie cos o porwaniach przez obcych
UggaE

Postautor: danut » 07 kwie 2016, 23:59

UggaE pisze:postac byla biala a otoczenie jakby bielsze brzmi to troche bez sensu ale nie mam slow zeby to zprecyzowac jednakze nie to co widzialem mnie ciekawi a to co slyszalem.
Natomiast widzenie rzeczy typu oczy i twarze to znowu inny przypadek bo napisalem ze widze to glownie gdy klade sie spac i zamykam oczy ale problem tkwi w tym ze nie tylko wtedy kiedy w ciagu dnia wchodze do pomieszczenia do ktorego nie doplywa swiatlo i zamkne oczy rowniez to widze a jezeli chodzi o link to wyswietlilo mi sie cos o porwaniach przez obcych

Nie szkodzi, że o obcych, przecież też widziałeś obcą postać, nocnego gościa- nie?, przeczytaj go, bo były przeprowadzone na tych cudnościach już badania i sprawdzono je.
danut

Postautor: Nikita » 08 kwie 2016, 07:32

Ugga N wydaje mi sie, ze to moglo byc spotkanie z przewodnikiem duchowym i on moze chcial Cie jakos nakierowac na duchowowsc. Nie deptac Bogow to moze znaczyc , ze nalezy miec szacunke dla calego stworzenia, ludzi, zwierzat i roslin. Pol roku minelo a Ty ten sen nadal pamietaszt wiec to na pewno nie byl zwykly sen ale cos wiecej niz tylko sen. Co to tych twarzy to nie wiem co to moze byc.
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Postautor: Xsenia » 08 kwie 2016, 09:19

UggaE pisze:inny przypadek bo napisalem ze widze to glownie gdy klade sie spac i zamykam oczy ale problem tkwi w tym ze nie tylko wtedy kiedy w ciagu dnia wchodze do pomieszczenia do ktorego nie doplywa swiatlo i zamkne oczy rowniez to widze

Poniższe strony pomogą ci to zrozumieć:
http://www.astraldynamics.pl/artykul-81,,.html
https://pl.wikipedia.org/wiki/Omamy_hipnagogiczne
Wyznaję zasadę Sokratesa - "wiem, że nic nie wiem". :)
Awatar użytkownika
Xsenia
Moderator forum.

Postautor: UggaE » 08 kwie 2016, 13:26

przeczytalem artykuly i nie zaspokoily mojej ciekawosci, nie wiem dlaczego ale mam jakby takie przeczucie ze czegos w nich brakuje albo zostalo ukryte
UggaE

Postautor: danut » 08 kwie 2016, 13:41

UggaE pisze:przeczytalem artykuly i nie zaspokoily mojej ciekawosci, nie wiem dlaczego ale mam jakby takie przeczucie ze czegos w nich brakuje albo zostalo ukryte

hmm... tak, zapewne brakuje w nich wiedzy tajemnej tajnych stowarzyszeń....
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Pytania i odpowiedzi