Natasza pisze:wyobraźnia panowie , bo raczej z tym kiepsko
Xsenia pisze:Na szczęście nie ma obowiązku wierzyć tylko spirytystomMożna też wyciągać własne wnioski

Zbyszek pisze:Spirytyzm jest otwarty, nie zabiera żadnych zakazów.
Zbyszek pisze:Do każdej kwestii naszego życia należy podchodzić otwarcie, z uszanowaniem opinii drugiego człowieka
Zbyszek pisze:Moja osobista rada jest by ci ludzie poszukali sobie innej strony która by była odpowiedniejsza dla nich.
Zbyszek pisze:każdy który nie czuje powiązania ze spirytyzmem i tak właściwie tez nie chce go poznać, tylko pragnie przeszkadzać, by znalazł sobie inne forum dla siebie odpowiedniejsze
Zbyszek pisze:Opiekunowie duchowi naszego centrum dbają o nas kierując się miłością, ale jak przyjdzie moment potrafią być twardzi i odpowiednio nam wygarnąć, by przywołać nas do porządku
i jakbyś nie zauważył nie mam plakietki "spirytysty". A na forum mają prawo pisać wszyscy, o każdym światopoglądzie i każdej wierze. I dobrze by było byś nie wyganiał stąd nikogo, a tym bardziej ludzi, którzy działają ci na nerwy.Xsenia pisze:dla mnie to totalna bzdura

Pawełek pisze:Zbyszkowi raczej chodziło o to, że spirytyzm co prawda jest otwarty, ale niektórzy ludzie na forum cały czas mu przeczą i myślą, że coś zdziałają, dlatego wspomina by znaleźć sobie inną stronę bo my tu chcemy na spokojnie rozmawiać o spirytyzmie a nie o tym, jaki on to nie jest.
Pawełek pisze: nawet już na forum spirytystycznym nie możemy na spokojnie o nim dyskutować nie bojąc się o atak z drugiej strony, że to bujdy, że to nie prawda, że świat działa inaczej.
Pawełek pisze:Mi to wisi czy spirytyzm to prawda ostateczna czy nie. Ja wierzę w to, że taki jest, lubię go i chce sobie o nim dyskutować, jednakże już od pewnego czasu na tym forum czuję się jak "gość", a nie jako "gospodarz".
Xsenia pisze:Zbyszek pisze:Akt seksualny, jest aktem powiązanym z rozmnażaniem gatunku, dlatego podczas stosunku uwalniana jest bardzo duża ilość energii, dlatego utrata jej osłabia nas.
Nie zgodzę się z tobą. To co napisałeś to dla mnie totalna bzdura. Natura nienawidzi marnotrawstwa. Gdyby seks miałby nas osłabiać, to by go nie było wcale. A rozmnażalibyśmy się przez pączkowanie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości