autor: Zbyszek » 15 kwie 2014, 23:13
Ciężko mi jest coś konkretnego powiedzieć gdyż, co chwile podajesz mi nowe fakty. W mojej pozycji, nie znając całkowicie tej historii, mogę tylko przypuszczać, i nie potrzebnie mogę wprowadzić cie tylko w błąd. Mogę wytłumaczyć ci tylko zjawiska podczas mediumizmu, ale nic konkretnego odnośnie tej sprawy.
Dzieci, gdy umierają nigdy nie pozostają na ziemi, przy nas, są zabierane do specjalnych miejsc, by mogły odzyskać, swoja formę dorosłego. Zajmują się nimi specjalni opiekunowie i nie ma do nich dostępu każdy kto by chciał. Pisze „dorosłego”, gdyż nie jest to pierwsze życie tego ducha. Wcześniej wiele razy już był dorosły. Twój opis jest trochę dziwny, może dlatego ze upłynęło trochę czasu i nie pamiętasz wszystkich szczegółów. Duch nawet jeżeli odzyska postać dorosłego, może pokazać się pod postacią dziecka, jeżeli będzie ku temu potrzeba, na przykład, by zostać rozpoznanym. Jeżeli ktoś umarł jako dziecko nigdy nie będzie potrzebował pomocy, gdyż jego rozwój na ziemi, był zbyt mały, by jego stan od poprzedniego wcielenia mógł się zmienić. Duch siostry twojej babci, jeżeli odszedł z ziemi jako dziecko, mógł tylko przyjść z pomocą, twojej kuzynce.