Zbieg okoliczności?

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Re: Zbieg okoliczności?

Postautor: kama_a » 26 lis 2016, 22:19

danut pisze:Koleżanki od demonów się nie bać, a zgłosić to też fizycznie tam gdzie potrzeba, a jest jeszcze szkoła i psycholodzy szkolni na szczęście i radzę zapytać jej rodziców, czy oni to zachowanie córki tolerują. Reakcja na czasie może zapobiec czemuś o wielu gorszemu w przyszłości.

Podobno mama ją wyrzuca z domu, nie interesuje się nią. Ojciec alkoholik. Jej rodzice się rozwodzą. Czy to prawda z jej rodziną, to też pewności nie mam, ale podobno przez to zaczęła wyznawać demona, bo w życiu samo zło ją spotkało. Porozmawiam z mamą o tym, to może ona pójdzie do psychologa szkolnego, jakby co.

Natasza, nie wiem co oznaczają Twoje słowa i nie oczekuje odpowiedzi. Mam tylko nadzieję, że co 'złego', to nie ja.
kama_a

Re: Zbieg okoliczności?

Postautor: danut » 26 lis 2016, 22:32

Kama_1 - typowe i rozjaśnia sprawę. Tak rodzi się, a potem nastepuje kumulacja spotkań z demonami - czysta psychologia, warto pomóc nawet tej dziewczynie.
W moim mieście mieliśmy do czynienia z opętaną 11-to latką, ale także podłoże rodzinne miała ona takie same.
danut

Poprzednia

Wróć do Pytania i odpowiedzi