Śmierć samobójcza

Miejsce, w którym można zadać każde pytanie dotyczące spirytyzmu, świata Duchów, reinkarnacji, sensu życia, praw kierujących naszym światem, Boga.

Śmierć samobójcza

Postautor: Jagódka » 09 wrz 2014, 21:42

[code][/code]
Jagódka

Potrzebuję pomocy

Postautor: Jagódka » 09 wrz 2014, 22:00

Niedwno mój mąż popełnił samobójstwo,nie mogę się z tym pogodzić,chciała bym bardzo się z nim skontaktować,porozmawiać,pożegnać.Czy mogę się z nim skontaktować?
Jagódka

Re: Śmierć samobójcza

Postautor: Filaretka » 09 wrz 2014, 22:32

Witaj Jagódko,

myślę, że przede wszystkim Twój mąż potrzebuje teraz ogromnego wsparcia modlitwą (taką z serca), a modlitwa jest rozmową. Zawsze możesz z nim porozmawiać, on Cię słyszy. Jeśli chodzi Ci o bardziej bezpośrednią formę kontaktu, to tylko jeśli Bóg na to pozwoli. Może otrzymasz komunikat spontanicznie. W każdym razie módl się za niego, by chciał słuchać swojego Opiekuna duchowego i o siły dla niego, by cierpliwie znosił konsekwencje swojego czynu. Pamiętaj, że wszystko, czego doświadcza ma na celu jego wzrost duchowy.
(...) Bezpieczna... W objęciach jego skrzydeł
Unoszę się, zachwycam i poddaję chwili ulotnej.
Wysoko wśród gwiazd, wśród aniołów...
Tutaj jestem wolna, tutaj jestem w domu.
Awatar użytkownika
Filaretka
spirytystka
spirytystka

Re: Śmierć samobójcza

Postautor: Nikita » 10 wrz 2014, 09:08

Sa rozne powody samobojstwa..wazne jest abys Ty mu wybaczyla i pogodzila sie z tym bo nie wiesz do konca jakie motywy nim kierowaly...On potrzebuje Twojego wybaczenia...Modl sie za niego i pros Boga o pomoc dla jego duszy....
Nikita
Sympatyk spirytyzmu

Wróć do Pytania i odpowiedzi