Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: Kris » 28 cze 2018, 10:27

https://www.youtube.com/watch?v=-OWBuzlyK7A
Od jakiegoś czasu dociera do mnie przeświadczenie o dużym obiekcie zmierzającym w kierunku Ziemi ale jakoś to od siebie odsuwałem bo tyle jest przecież ważniejszych spraw.
Po wysłuchaniu tego postanowiłem się coś na ten temat dowiedzieć.
Planetoida jest o 40% mniejsza od tej która ostatnio zdemolowało życie na planecie, ale nie jest to wcale żadnym pocieszeniem bo opisany system obrony Ziemi jest tylko połową tego co było kiedyś, a do tego wszystkiego jest mało czasu aby coś zrobić w celu zapobiegnięcia ewentualnej kolizji.
Na razie nie wiem żeby nawiązano kontakt w celu zmiany przyszłości ale będą dalej czynione próby porozumienia aby coś zmienić na lepsze, choćby uzyskać więcej czasu
na dalsze prace naprawcze na Ziemi a nie jest to łatwe, bo weźmy chociażby ostatnie mecze Polskiej drużyny w której tak się złożyło ze było kilku zawodników z pozytywnej strony, to całe zło naszego świata rzuciło się na całą drożynę, tak że mieli coś około połowy sił bo reszta została zablokowana i słabsi wygrali silniejszymi ale jest to wysoce nie uczciwe i o ile wiem nie pozostanie bez konsekwencji.
Jeśli nawet w takich w końcu błahych sprawach nie ma uczciwego działania to co z resztą?, czy warto bronić cokolwiek?
Nie ma rzeczy nie możliwych, poza tym wszystko jest możliwe.
Kris

Postautor: ronald73 » 28 cze 2018, 14:47

Kris, rozumiem że jakby przez Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2018 stracisz wiarę w Bogu? :shock: Od kiedy Bóg wyróżni drużyny z różnych krajów? Czy w ogóle sport i Bóg coś ze sobą mają wspólnego?
tylko czasami coś czytam
ronald73

Postautor: Kris » 02 lip 2018, 12:43

ronald73 a widziałeś kiedyś Boga grającego w jakiejś drużynie?
A krzywdzą przecież ludzie.

A dzisiaj nowe informacje na temat zmian na Ziemi.
Wiemy że światło ma szybkość 300 000 km/sekundę ale istnieją też inne rodzaje światła o wyższych szybkościach i obecnie do naszej planety dociera takie które ma nawet ponad 10 000 000 km/sekundę.
Co nam to daje?
Ano chociażby większe plony nawet o 50% a rośliny mają podobnie więcej witamin.
Korzyści jest więcej ale na razie wystarczy tego, no może jeszcze tyle że szybkość światła z każdym dniem rośnie i nie zanosi się na zatrzymanie tego procesu.
Kris

Postautor: Kris » 03 lip 2018, 12:46

Jeśli by się przyjrzeć budowie duszy to ona jest zbudowana z wielu warstw atomów różniących się od siebie szybkością światła jaka panuje w światach przez warstwy naszej duszy zamieszkałych, jest to analogiczne do naszego świata i atomów z których jest zbudowany jak i nasze ciała zwane fizycznymi i jak wiemy świat ten charakteryzuje się szybkością światła 300 000 km/sek.
Następne światy zwane duchowymi też są zbudowane z atomów ale o wyższej częstotliwości, mniej więcej co 800 tyś km/godz i nazywamy je fizycznym, emocjonalnym, mentalnym intuicyjnym, atmicznym, monadycznym, boskim.
OBECNIE DZIĘKI OCZYSZCZANIU NASZEGO ŚWIATA DOPŁYWA DO NAS ALBO ŚWIECI ŚWIATŁO O 7 SZYBKOŚCIACH KTÓRE KOLEJNO SĄ OD SIEBIE SZYBSZE O 800 000 KM CZYLI BOSKA ŚWIECIE Z SZYBKOŚCIĄ 7 RAZY 800 000 KM A TO DAJE 5 60O 000 KM/SEKUNDĘ PLUS 300 000.
Nie jest to ostateczna, największa szybkość ale na razie tyle wystarczy o szybkościach.
Dzięki temu rośliny dostają więcej energii no i oczywiście coraz lepszej co umożliwia im lepsze asymilację węgla którego jest coś jakby za dużo w naszym powietrzu a w zamian będą wyższe plony, więcej lepszego tlenu i zapewne ozonu.
Do końca tego roku mogą wytwarzać nawet o 5% więcej a w przyszłym o następne 5 % , co by całkiem poprawiło naszą sytuacje oddechową i zapewne unormował pogodę :) .
Obecnie tlenu jest naprawdę mało bo może 17% a powinno być 25, a wtedy hulaj dusza astmy nie ma.
Oczywiście nie wierzcie mi i sami sprawdzajcie wszystko jak kto tylko potrafi :) .
Kris

Postautor: danut » 03 lip 2018, 15:09

Jestem w stanie Tobie Kris uwierzyć, bo na mojej działce w górach wyrosła w tym roku trawa mi po szyję i jak długo żyję takiej gęstej i wysokiej ja tam nie widziałam. :D
danut

Postautor: Kris » 04 lip 2018, 13:52

Największe przyrosty będą tam gdzie ciepło czyli Afryka, Am Południowa, Australia, a dalej odpowiednio, jednak wszędzie będzie , już jest zwiększona szybkość wegetacji.
Było podobnie w czasach wielkich roślin pod koniec czwartego odrodzenia życia na Ziemi ale Merkurianie zaczęli wielkie wojny i spadły odłamki chyba z rozbitej 5 planety ale tak napromieniowane że dopiero planeta się z tego mozolnie oczyszcza obecnie.
Może jak będzie więcej papu to się ludziska przestaną zżerać nawzajem, choć mocno w to wątpię bo chodzi jeszcze o producentów nienawiści aby spasowali.
Danut ja nam działkę w Beskidach a Ty?
Kris

Postautor: danut » 04 lip 2018, 15:45

Kris pisze:Danut ja nam działkę w Beskidach a Ty?

Też tam :D w Wyspowym.
danut

Postautor: Kris » 05 lip 2018, 11:04

No to mam sąsiadkę. :)
Kris

Postautor: anima » 05 lip 2018, 17:54

Może w takim razie forumowe spotkanie w któryś weekend w Beskidach?
Awatar użytkownika
anima

Postautor: Kris » 05 lip 2018, 21:43

https://www.youtube.com/watch?v=uoQk6LXVc1o
Posłuchajcie sobie tego.
Mnie od dawna przychodzą podobne informacje i od dawna mniej czy bardziej dokładnie ale staram się to przybliżać, być może chodzi o powyższe, a szczególnie to zmniejszenie populacji w bliskiej przyszłości.
Co do spotkania to można by coś ustalić na pw.
Kris

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka