czarnyMagczarnyMag pisze:Kris pisze:AMEN

AMEN Kris

teraz jesteś "bogiem" i możesz zwodzić tych którzy wybiorą Ciebie za boga - powodzenia.
Czarny Magu.Jak Ciebie czytam,to nie wiem o co Ci chodzi,że się ciągle czepiasz Krisa.Około trzech miesięcy temu napisałem do Krisa na temat jego postów.A On z własnej woli zdiagnozował mój bardzo zły stan zdrowia,nadkwasotę,która przekroczyła stan krytyczny,przy którym ludzie zaczynają umierać.Z pomocą jeszcze drugiej osoby,wyciągnęli mnie z tego krytycznego stanu.Dodatkowo Kris mi powiedział co mam brać i ile razy,aby uzupełnić minerały i witaminy.Nie jestem jak Ty magiem,ale czuję duchowo,że Kris jest bardzo szlachetnym człowiekiem i nikogo nie zwodzi,a bezinteresownie pomógł bardzo wielu ludziom..Wykonuje wielką,oczyszczajacą pracę duchową i dzieli sie jeszcze swoją wiedzą,aby i ludzie się oczyszczali.Przeciętny człowiek,zwłaszcza otumaniony przez wyznawaną religię,nie zdaje sobie z tego sprawy.
Chciałem zamieścić podziękowanie osoby dla Krisa,że uwolnił jej córkę od opętania i związanej z tym udręki.Uwolnienia nie mogli dokonać różni płatni egzorcyści,a Kris dokonał tego za darmo.Szukam tego świadectwa,ale na razie do niego nie dotarłem.Sam jestem ciekawy kim były istoty,które on pokonał,a inni nie mogli im dać rady.Jeśli sobie dobrze przypominam,ta udręczona istota została wysłana na Ziemię z misją dokuczania ludziom,ale się zbuntowała i nie chciała tego czynić.
Niedawno na forum napisała osoba prośbę o pomoc dla duszy zmarłej osoby i Kris ją odprowadził.Krisa i grupę osób,w której On działa,odbieram bardzo pozytywnie i bardzo dziękuję im za to,co robią.