Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Rozwój nauki, naukowe ciekawostki, pseudo i paranauki. Sprytne i ciekawe rzeczy, badania i doswiadczenia.. Pisz o swoich zainteresowaniach.

Re: Budowa zaświatów i odprowadzanie dusz miłością.

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 15:59

to nie żadna nauka, i nie goliłem się! kłóciłem się (i trochę za dużo powiedziałem) i nagle krew zaczęła mi strumieniem spływać z brody i kapać po rękach (nie z nosa!). leje się zresztą nadal tak samo jak na początku (już pół rolki toaletowego i jeden ręcznik namoczony zużyłem - a krew jak woda nadal się leje z tej cholernej brody - z jakiegoś punktu znikąd.

a że rozrzedzam ją to być może się wykrwawię dziś bo po karetkę nie zadzwonię !

Nie ważne który to - znajdę Was!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 09 lut 2017, 16:03

OneNight pisze:Przecież to proste. Doskonale wie, że nie ma szans na logiczne argumenty, więc postanowił zrobić ze mnie czarnego maga, który próbuje zatuszować prawdę, aby zmniejszyć moją wiarygodność i zwiększyć swoją.

Znam te sztuczkę, taką samą stosują wobec mnie :D Ileż to razy już tu czytałam o sobie zajmującej się czarną magią, itp. tylko bez podania żadnych faktów - a gdzież to, kiedy i jak? To ogólnie jest dobrze znany szkolny trik - " to on ode mnie ściąga" -"On mnie uderzył? - A dlaczego Cię uderzył? - Bo ja go uderzyłem pierwszy? by ukryć swoje ściąganie, niestosowne zachowanie, najprostsza próba oddalenia podejrzeń od siebie, by skierować ją na inną osobę, dziecinada. ;)
danut

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 16:05

Mówię, przyłóż coś zimnego i po sprawie. Mi się krew strumieniami z nosa lała jak z kranu przez godzinę i żyję! I to się powtórzyło 5 razy. Bierz potas i magnez :P
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 16:10

Tylko drogi forumowiczu ciebie już raz posądzono o.. :oops: kobiety z tegoż forum. A teraz widzę żeś Ty KRÓL!!!

to w co Ty tam wierzysz? Zgadzam się - MASZ RACJĘ!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 16:12

OneNight pisze:Mówię, przyłóż coś zimnego i po sprawie. Mi się krew strumieniami z nosa lała jak z kranu przez godzinę i żyję! I to się powtórzyło 5 razy. Bierz potas i magnez :P

ja rozrzedzam krew bo choruję na trombofilie! A krew leje się z punktu na środku twarzy - nie z nosa! dlatego to czarna magia!

a jeśli to nie ty - to przepraszam ale jest tu na tym forum jakiś bardzo niebezpieczny mag - być może kobieta!

ps. zareklamuję to forum egzorcystą i poczekam na diagnozę.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2017, 16:15 przez czarnyMag, łącznie zmieniany 1 raz
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 16:15

czarnyMag pisze:Tylko drogi forumowiczu ciebie już raz posądzono o.. :oops: kobiety z tegoż forum. A teraz widzę żeś Ty KRÓL!!!

Wierzę, że potas+magnez(aspargin czy jakoś tak) bez recepty z apteki pomoże, a teraz przyłóż sobie do cholery coś zimnego z zamrażarki zamiast sobie jaja robić na forum. Jak żeś się zadrapał, to się z tym pomęczysz. Skoro mam racje, to tak zrób :D

A Estia przeprosiła, bo mnie posądziła niesłusznie. Nie mam 27 lat, a obraz dobrze zbudowanego faceta do mnie nie pasował, tymbardziej że w tamtyk okresie przez ciągłe krwotoki chudłem z dnia na dzień po 1kg.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2017, 16:18 przez OneNight, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 16:17

OneNight pisze:
czarnyMag pisze:Tylko drogi forumowiczu ciebie już raz posądzono o.. :oops: kobiety z tegoż forum. A teraz widzę żeś Ty KRÓL!!!

Wierzę, że potas+magnez(aspargin czy jakoś tak) bez recepty z apteki pomoże, a teraz przyłóż sobie do cholery coś zimnego z zamrażarki zamiast sobie jaja robić na forum. Jak żeś się zadrapał, to się z tym pomęczysz. Skoro mam racje, to tak zrób :D

nie zadrapałem się i na karmę po stokroć przysięgam, że to czarna magia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: OneNight » 09 lut 2017, 16:20

Magu, skończ z tym cyrkiem. Wdech, wydech :D Pamiętaj o ciśnieniu!
Awatar użytkownika
OneNight

Postautor: czarnyMag » 09 lut 2017, 16:31

OneNight pisze:Magu, skończ z tym cyrkiem. Wdech, wydech :D Pamiętaj o ciśnieniu!

gdybyś pisząc na klawiaturze nagle zobaczył jak krew cieknie ci po rękach co byś pomyślał? że nos. a gdybyś poleciał przed lustro i tam zobaczył że leje się znikąd ciurkiem to co byś pomyślał w tedy? a gdybyś trzymał kostkę lodu która byłaby cała we krwi i w końcu się roztopiła a ty byś widział skapującą krew nadal na koszulę to co byś wtedy pomyślał? jakbyś się właśnie przed chwilą użerał z kimś na forum prawie ezoterycznym (bez urazy :)
"żyj i daj żyć innym"
Awatar użytkownika
czarnyMag

Postautor: danut » 09 lut 2017, 16:37

Ja bym pomyślała, że dobierają się do was ci, o których pisaliśmy z Krisem - oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa, a co siejesz to zbierasz. Są wymowne znaki, często po to, by powstrzymać bardzo złe czyjeś zapędy.
danut

PoprzedniaNastępna

Wróć do Nauka