OneNight pisze:Żadne badania naukowe nie potwierdziły, że poczwórna helisa daje jakieś niezwykłe moce, które dawałyby przewage nad innymi. Ilość nie przekłada się na jakość.
Żadna również nauka nie potwierdza wynalezienie lekarstwa na raka - a jest
OneNight pisze:Żadne badania naukowe nie potwierdziły, że poczwórna helisa daje jakieś niezwykłe moce, które dawałyby przewage nad innymi. Ilość nie przekłada się na jakość.
Kris pisze:Mają też moje wcielenia i teraz gdy je znalazłem nie daruje im tego.
Długo się ukrywali i muszę przyznać że są dobrzy w maskowaniu ale koniec z nimi.
Kris pisze:Naliczyłem ich jakieś 2.5 miliarda, nie zastanawiam się czy jestem obudzony, bo od wielu wcieleń nie śpię.
W 90% żywią się energią kradzioną ludziom, reszta najprawdopodobniej też ludźmi -zaginięcia, sporo mi na to wskazuje ale nie wiem wszystkiego.
Ta nieśmiertelność nie jest taka pewna, a już na pewno bycie wiecznym niewolnikiem nie jest rozkoszą.
Posiadają pewną formę niewidzialności przed fizycznym widzeniem ale telepatycznie już nie do końca i tutaj ich znajduję chociaż te ich osłony są na wielu częstotliwościach i można ich likwidować jakby po kawałku w miarę rozszyfrowania osłon.
W każdym razie część wcieleń nie tylko moich uwolniliśmy.
Nie demontuje się ich fizycznie ale duchowo a bez duchowej świadomosci i fizyczna słabnie aż zginie całkiem.
Kris pisze:Zlikwidowanie niematerialności pozbawia ciała fizycznego, przecież napisałem wcześniej.
Nie mam wojsk i fizycznej broni, ani F 16 ani F 35 czy rakiet balistycznych które i tak by nic nie zdziałały:)
To co robią jest na zasadzie silniejszego, do puki nie będzie silniejszego od nich to co myślisz, że sami się wyrzekną spiżarni i władzy nad nią, szczególnie że większość tej spiżarni przekonali aby kolaborowało z nimi za wątpliwe korzyści.
OneNight pisze:Przecież ciała astralnego nie da się zatrzymaćJak? Czym?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość